Egyáltalán nem megy a matek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Soha nem szerettem a matekot és már 4-ben nem tudtam megérteni az órán az anyagot, mindig apukám magyarázta nekem otthon. Most 11-es vagyok és a helyzet értelemszerűen nem javult, órán semmit nem értek, a tanár csak írja a feladatokat nekem meg időm sincs felfogni bár amúgy sem menne. Nem járok különtanárhoz de apukám még matek szakon tanult tovább és ő szokta nekem elmagyarázni a dolgokat. Olyankor meg is értem, hogy hogy lett megoldva a feladat de egyedül képtelen vagyok megoldani bármit is, fogalmam sincs, hogy kezdjek hozzá.
Semmi bajom nincs más tantárggyal és soha nem is volt, 5-ös és 4-es vagyok a mateknál viszont a 2,5-ös átlagot már szenvedés kihozni. Tényleg nem tudom mit csináljak, az érettségitől nagyon félek...
2016. nov. 7. 15:50
11/11 anonim válasza:
Amugy ha ugy vagy vele h nem is fog menni ezt könnyen bebeszelheted magadnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!