Mit szeretnél létrehozni? (BŐVEBBEN LENT! )
Egy hatékony f***ságszűrő a gyakorikerdesek.hu-ra? :PPP
Egyébként: telemotoros rubinégető, tranzisztoros ásó. Komolyabban: csöndes (!!!) autók, szellőzők. Hangelnyelő bevonat a panelházakra, hogy ne pattogojon közöttük minden zaj. Hangerőszabályozó kutyákra (csirkékre, szomszédokra, feleségre, gyerekre, stb.). Olyan szerkezet, ami automatikusan kikapcsolja a tévét, ha kimegy a gyerek a szobából, de rá is visít, hogy "KááápcsóóódKiÁÁÁTívítTeGyereeek". Olyan walkman, ami lehalkul, ha szólok a gyerekhez. (Tudom, hogy a walkmant most MP3/MP4 lejátszónak hívják, de lesz*rom.) Távirányítható csótány, egér, patkány - hogy megijeszhessek április elsején vele valakit. Emberi szóból értő légy, vagy szerkezet, amivel elmagyarázhatom a légynek, hogy adok neki szívesen enni, de aztán menjen ki.
1. Vissza lehessen menni a múltba, vagy a jövőbe lehessen látni.
2. Olyan sapka vagy valami, amitől nem kell tanulni, mert minden tudás a fejünkbe megy. :D Hülyeség, de nem baj.
Nekem nemkell semmien cucc, elég lenne 1 kívánság életem végéig:)
~100 XD
"Emberi szóból értő légy, vagy szerkezet, amivel elmagyarázhatom a légynek, hogy adok neki szívesen enni, de aztán menjen ki."
Remek :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!