Mit gondoltok a püspökladányi Krisztusos arcképes műholdfelvételről?
2010. ápr. 27. 21:41
1/10 anonim válasza:
Híres lett a városom^^
Pont a cigánytelep mellett van, szerintem a cigányok között lesz a legújabb messiás, már látom előre O_o
2/10 anonim válasza:
Jó reklám Püspökladánynak.Sok vakbuzgó megy majd oda " csodát" látni. Igaz,hogy csak közönséges szántóföldet láthatnak,de sokuknak az is elég lesz.
3/10 anonim válasza:
Egyébként elég durva véletlennek kell lennie, hogy a víz, meg különböző környezeti jelenségek egy ilyet hozzanak létre. Még a füle, szemöldöke, szeme, orra is megvan.
4/10 anonim válasza:
a helyi pap is azt mondta, hogy semmi csoda nincs... innentől kezdve nincs több kérdésem :)
5/10 anonim válasza:
Ha a pap azt mondta volna,hogy ez bizony csoda,akkor is nagy állat aki ilyesmit elhisz.
6/10 anonim válasza:
Nekem sokkal érdekesebb fotóim vannak, és mégcsak nem is az űrből fényképeztem.Űrjárművek vannak rajta stb.stb.
7/10 anonim válasza:
Már annyi mindenbe belelátták Jézust, hogy összeszámolni is nehéz lenne. Az alapján, ami a képen látszik, akár én is lehetnék. Persze ebben megint a vallásosok találnak majd önigazolást.
9/10 anonim válasza:
Ez egy piszok nagy véletlen. De aki néha találkozik Murphy Úrral, az tudja, hogy a lehetetlen többször előfordul, mint várnánk... Jah, és ha már itt tartunk! Mit szóltok a hold arcához;)? Az meg valamelyik a apostol???
10/10 anonim válasza:
1-nek: Én is ladányi vok.
Amugy nem lett híres, azóta semmi híre nincs, se tv, se semmi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!