Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Püspökladányi Pettyes szórakoz...

Püspökladányi Pettyes szórakozóhelyről mi a véleményed? Jártál már ott? Minden részlet érdekelne!

Figyelt kérdés

Pl. cigányok mennyire sűrűn fordulnak meg ott? Zene milyen? belépő? ital árak? maga a hely hogy néz ki? mekkora? (esetleg kép is jöhetne). szoktak lenni balhék?

Egyáltalán mi lenne ez a hely? Kocsma? disco? weboldalt tudnál linkelni?

2010. nov. 15. 21:04
 1/8 A kérdező kommentje:
jöhet más információ is ami eszedbe jut és fontosnak gondolod h közöld velem
2010. nov. 15. 21:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Én csak ritkán fordultam meg arra, mert nem ladányi vok csak környékén lakok és vannak ismerőseim Ladányban, amennyire én tudom tök átlagos fiataloknak szóló bulik szoktak lenni
2010. nov. 15. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Én ladányi vagyok, de nem szoktam oda járni, annyit hallottam róla hogy igenis szoktak ott cigányok lenni, jah és még annyit tudok hogy itt ladányban minden r.bi oda jár.
2010. nov. 15. 21:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát igen múltkor elmentem előtte, mert máshova tartottam, de vagy 30 részeg cigány ordibált egymással a járdán, lehet még bunyó is volt, ki is kerültem őket messzire, pedig még csak 10 óra volt. Viszont egy lány ismerősöm az mondta hogy amikor ő volt nem voltak cigányok (és ez a lány sem ribi). Igazából ha nem lennének cigányok arra fele simán bemennék de így nagyon hezitálok rajta... Azért is írtam ki a kérdést.
2010. nov. 15. 21:19
 5/8 A kérdező kommentje:
jöhetnek még válaszok! jó sok :)
2010. nov. 15. 21:20
 6/8 anonim válasza:
háth torz szülemények járkálnak arrafele ez tény:D ha egy jót akarsz nevetni akkor ajánlom de ha bulizni akkor nem :D
2011. márc. 9. 12:47
 7/8 anonim válasza:
Én nem messze lakom a pettyestől, de nem járok oda, pont a cigányok és a bunkó banda miatt, ott van a joker, korona, vagy a charlie-kocsma, bár ez rocker-motoros hely :D
2011. aug. 6. 21:30
 8/8 anonim ***** válasza:
kb. abban az idöben jartam ott, mikor a kerdes irodott, kb. 2x de undorito volt, tele volt ciganyokkal. Mint valami faluszeli kesdobalo cseho. Meg letezik elvileg most is.
2021. jan. 10. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!