Püspökladányi Pettyes szórakozóhelyről mi a véleményed? Jártál már ott? Minden részlet érdekelne!
Figyelt kérdés
Pl. cigányok mennyire sűrűn fordulnak meg ott? Zene milyen? belépő? ital árak? maga a hely hogy néz ki? mekkora? (esetleg kép is jöhetne). szoktak lenni balhék?
Egyáltalán mi lenne ez a hely? Kocsma? disco? weboldalt tudnál linkelni?
2010. nov. 15. 21:04
1/8 A kérdező kommentje:
jöhet más információ is ami eszedbe jut és fontosnak gondolod h közöld velem
2010. nov. 15. 21:05
2/8 anonim válasza:
Én csak ritkán fordultam meg arra, mert nem ladányi vok csak környékén lakok és vannak ismerőseim Ladányban, amennyire én tudom tök átlagos fiataloknak szóló bulik szoktak lenni
3/8 anonim válasza:
Én ladányi vagyok, de nem szoktam oda járni, annyit hallottam róla hogy igenis szoktak ott cigányok lenni, jah és még annyit tudok hogy itt ladányban minden r.bi oda jár.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát igen múltkor elmentem előtte, mert máshova tartottam, de vagy 30 részeg cigány ordibált egymással a járdán, lehet még bunyó is volt, ki is kerültem őket messzire, pedig még csak 10 óra volt. Viszont egy lány ismerősöm az mondta hogy amikor ő volt nem voltak cigányok (és ez a lány sem ribi). Igazából ha nem lennének cigányok arra fele simán bemennék de így nagyon hezitálok rajta... Azért is írtam ki a kérdést.
2010. nov. 15. 21:19
5/8 A kérdező kommentje:
jöhetnek még válaszok! jó sok :)
2010. nov. 15. 21:20
6/8 anonim válasza:
háth torz szülemények járkálnak arrafele ez tény:D ha egy jót akarsz nevetni akkor ajánlom de ha bulizni akkor nem :D
7/8 anonim válasza:
Én nem messze lakom a pettyestől, de nem járok oda, pont a cigányok és a bunkó banda miatt, ott van a joker, korona, vagy a charlie-kocsma, bár ez rocker-motoros hely :D
8/8 anonim válasza:
kb. abban az idöben jartam ott, mikor a kerdes irodott, kb. 2x de undorito volt, tele volt ciganyokkal. Mint valami faluszeli kesdobalo cseho. Meg letezik elvileg most is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!