Ha bedugok bármilyen elektromos készüléket akkor elkezd kratyogni a konektor és a tv n is a kép elkezd szaggatni meg az égők is villognak (mindez csak mikor bedvan vmi dugva és krattyog)
2016. okt. 16. 17:49
1/8 Varga Péte4 válasza:
Meg kéne csináltatni, vagy le kell cserélni. Valószínűleg a vezeték bekötése fellazult és folyamatosan szikrázik, ha áram folyik rajta. Mielőbb javíttasd meg.
2016. okt. 16. 17:59
2/8 EagleHUN válasza:
|gy van ne használd amíg nincs megcsinálva/megcsináltatva tűzveszélyes!
2016. okt. 16. 18:58
3/8 dellfil válasza:
A belekapcsolt készülékekre is pusztító hatással tud lenni. Persze ennek mértéke a készülék "érzékenységétől" is függ. "Érzékenység" alatt azt értem, hogy az hogyan bírja a gyors feszültségszint változásokat. Milyen a tranzienstűrő képessége. :)
dellfil
2016. okt. 16. 19:16
4/8 anonim válasza:
Áramtalanítasz, kiszereled a konnektort és meghúzod a vezeték rögzítőket .És ki van javítva.
2016. okt. 16. 22:05
5/8 anonim válasza:
#4: Igen, ez elméletben teljesen jól működik. Azonban ha valaki nem tudja, miért "krattyog" a konnektora, akkor inkább ne ajánlgasd neki ilyen műveletek elvégzését, mert ha valamit netán nem jól csinálna, akkor könnyen lehet, hogy soha többé nem fog sehová semmit se bedugni, vagy magára gyújtja a házat a szerelési művelet utáni áram alá helyezéskor vagy a konnektor legközelebbi használatba vételekor.
Kérdező, maradjunk abban, hogy semmit se dugj bele abba a konnektorba, és mihamarabb hívj villanyszerelőt vagy hozzáértő embert, aki megoldja ezt a problémát.
2016. okt. 17. 13:59
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sokat segitettetek! :) Nem is gondoltam én sajátkezüleg "megszerelni" egy az hogy nemértek hozzá másrészt meg még annyira nemunatkozok :) Szóval majd villanyszerelő lesz a vége.
2016. okt. 18. 11:46
7/8 anonim válasza:
Esetleg akkor már érdemes lehet körülnézni a lakásban, és még egy-két dolgot összeírni, amit amúgy is javíttatni-cserélni akartál, mert így egymagában a kiszállási díj több lehet, mint a konnektor szerelésének díja.
2016. okt. 18. 12:07
8/8 anonim válasza:
82 %-os, végül is igazad van ,csak mutass egy olyan szakit aki ezért kijön..Én annak idején próbáltam hívni,hasonló kaliberü munkára villanyszerelőt, a 4. telefonszám és nevetve elutasítás ,meg mit képzelek ennyiért nem jön ki kioktatás után fogtam magam és szétszedtem magamnak.Semmi más nem kell hozzá csak józanparaszti ész. Még élek..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!