Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » "Krattyog" a konnektor ha...

"Krattyog" a konnektor ha bedugok akármit is?

Figyelt kérdés
Ha bedugok bármilyen elektromos készüléket akkor elkezd kratyogni a konektor és a tv n is a kép elkezd szaggatni meg az égők is villognak (mindez csak mikor bedvan vmi dugva és krattyog)
2016. okt. 16. 17:49
 1/8 Varga Péte4 ***** válasza:
100%
Meg kéne csináltatni, vagy le kell cserélni. Valószínűleg a vezeték bekötése fellazult és folyamatosan szikrázik, ha áram folyik rajta. Mielőbb javíttasd meg.
2016. okt. 16. 17:59
 2/8 EagleHUN ***** válasza:
100%
|gy van ne használd amíg nincs megcsinálva/megcsináltatva tűzveszélyes!
2016. okt. 16. 18:58
 3/8 dellfil ***** válasza:
100%

A belekapcsolt készülékekre is pusztító hatással tud lenni. Persze ennek mértéke a készülék "érzékenységétől" is függ. "Érzékenység" alatt azt értem, hogy az hogyan bírja a gyors feszültségszint változásokat. Milyen a tranzienstűrő képessége. :)

dellfil

2016. okt. 16. 19:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Áramtalanítasz, kiszereled a konnektort és meghúzod a vezeték rögzítőket .És ki van javítva.
2016. okt. 16. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:

#4: Igen, ez elméletben teljesen jól működik. Azonban ha valaki nem tudja, miért "krattyog" a konnektora, akkor inkább ne ajánlgasd neki ilyen műveletek elvégzését, mert ha valamit netán nem jól csinálna, akkor könnyen lehet, hogy soha többé nem fog sehová semmit se bedugni, vagy magára gyújtja a házat a szerelési művelet utáni áram alá helyezéskor vagy a konnektor legközelebbi használatba vételekor.

Kérdező, maradjunk abban, hogy semmit se dugj bele abba a konnektorba, és mihamarabb hívj villanyszerelőt vagy hozzáértő embert, aki megoldja ezt a problémát.

2016. okt. 17. 13:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sokat segitettetek! :) Nem is gondoltam én sajátkezüleg "megszerelni" egy az hogy nemértek hozzá másrészt meg még annyira nemunatkozok :) Szóval majd villanyszerelő lesz a vége.
2016. okt. 18. 11:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Esetleg akkor már érdemes lehet körülnézni a lakásban, és még egy-két dolgot összeírni, amit amúgy is javíttatni-cserélni akartál, mert így egymagában a kiszállási díj több lehet, mint a konnektor szerelésének díja.
2016. okt. 18. 12:07
 8/8 anonim ***** válasza:
82 %-os, végül is igazad van ,csak mutass egy olyan szakit aki ezért kijön..Én annak idején próbáltam hívni,hasonló kaliberü munkára villanyszerelőt, a 4. telefonszám és nevetve elutasítás ,meg mit képzelek ennyiért nem jön ki kioktatás után fogtam magam és szétszedtem magamnak.Semmi más nem kell hozzá csak józanparaszti ész. Még élek..
2016. okt. 18. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!