Van valami technikai eszköz amivel feltölthetem a telefonomat, laptopomat beépített (házi) konnektor nélkül?
Szóval, hajléktalan leszek és a megspórolt pénzemből ki fogok bérelni egy garázst, hogy legyen fedél a fejem felett. A garázsban nincs konnektor, így hozzátok fordulok, biztos jártasak vagytok az ilyen szuper-kütyükben. Mondjuk ehhez hasonlót, kicsit olcsóbbat tudtok??
(tudom, milyen hiteles az oldal...)
Olyan kéne, ami speciel konnektorként működik így bármit beledughatok, telefont, valamint laptop töltőt (kellene a munkakereséshez.).
Köszi!
Hát, kicsit kamuszaga van a kérdésnek, de tessék.
Mivel a garázsodban nyilván wifi sincsen, mobilnetre meg nem fogja futni, így szerintem ne foglalkozz a konnektorral. Inkább töltsd a napjaidat egy bevásárló központban, pl a KöKin és az Europarkban is van wifi és konnektor.
Az elv régóta ismert, a második világháborúban a partizánok rádióztak ilyen energiaforrás segítségével - a legenda szerint.
Ha nem mond senki konkrétumot (én biztosan nem), akkor menj be kétnaponta a műegyetemre, ott csak vannak aljzatok, bár ki kell várni a töltést.
Hát ott a vezeték, meg kell bontani valahol (ha máshol nem, a kapcsolónál lehet "kilopni" egy eret, nem kell vastag, egy laptop nem visz sok ampert), és rákötni egy konnektort. Csak van valaki a környezetedben, aki tud minimális szinten villanyt szerelni.
Amúgy én is laktam egy tárolóban másfél évet, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!