Van valami technikai eszköz amivel feltölthetem a telefonomat, laptopomat beépített (házi) konnektor nélkül?
Szóval, hajléktalan leszek és a megspórolt pénzemből ki fogok bérelni egy garázst, hogy legyen fedél a fejem felett. A garázsban nincs konnektor, így hozzátok fordulok, biztos jártasak vagytok az ilyen szuper-kütyükben. Mondjuk ehhez hasonlót, kicsit olcsóbbat tudtok??
(tudom, milyen hiteles az oldal...)
Olyan kéne, ami speciel konnektorként működik így bármit beledughatok, telefont, valamint laptop töltőt (kellene a munkakereséshez.).
Köszi!
Pontosan.
Sőt, ha jó vagy nála, akkor meg is csinálja neked. Akkor olyan lesz, amilyennek ő akarja.
létezik olyan átalakító, aminek az egyik oldalán egy normál izzó vég van, a másik oldalán meg egy konnektor. be lehet csavarni bármilyen izzó helyére és a konnektoron keresztül lehet hajtani valamit.
túlzottan nem lehet terhelni, de egy laptop töltést, meg egy ledes lámpát (hogy ne legyél sötétben) elbír.
megbontani se kell hozzá semmit.
angolul Outlet Socket Adapter, magyarul is valami foglalat konnektor adapter lehet, de szerintem jobban jársz, ha bemész az első villanyász szakboltba és elrebeged mit szeretnél, biztos tudnak mondani valami okosat.
ha mást nem, azt, hogy miből tudsz berhelni egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!