Nagyon elfelejtettem átváltani négyzetkm-ről, tudtok nekem SOS segíteni? Gyorsan kéne a válasz. Az interneten nem találtam semmit erről: 600 négyzetkm-t akarom átváltani mm-be.
Figyelt kérdés
kb. 5 percen belül kéne sürgősen! Előre is köszönöm mindenkinek!2016. okt. 16. 17:13
1/7 anonim válasza:
EZ nem az SOS gyorssegély. Területet egyébként nem lehet átváltani hosszra.
3/7 anonim válasza:
Azt te sosem fogod. A km2 ugyanis a terület (vagy felszín, felület) mértékegysége, míg a mm az hosszmértékegység. Hány centiméter hosszú egy strandlabda felülete? Hány kilométer hosszú a Csendes-Óceán felszíne? Ezek pont ugyanolyan értelmezhetetlen kérdések.
Ha arra vagy kíváncsi, hogy hány mm2 1 km2, akkor egybillió (ezermilliárd) a váltószám a kettő között (10^12). Vagyis egy km2 az egybillió négyzetmilliméter.
4/7 Mojjo válasza:
mm-be nem tudod átváltani, négyzetmm-re pedig ezermilliárd a váltószám, azaz hatszázezermilliárd négyzetmm.
5/7 anonim válasza:
7/7 dellfil válasza:
Fogadok, hogy négyzetméterbe akarod átszámítani. Egy négyzetkilométer egyenlő egymillió négyzetméterrel.
Ezért 600 négyzetkilométer egyenlő 600 millió négyzetméterrel.
Nagyon elkapkodtad a kérdés kiírását, látszik a sietség... :D
dellfil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!