Elfelejtettem a ruterom jelszavát! Elő tudum valahogyan hozni? Azt hallottam hogy a ruter dobozán van valami kód amit ha interneten beütök, megadja a jelszót. Van ilyen?
Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 15:44
1/9 anonim válasza:
Nyomsz egy reset-et, és minden visszaáll az alap beállításokra. Egy a hátulütője, utána újra be kell állítani a routert.
2/9 A kérdező kommentje:
na ez az amihez nem értek :( nem én csináltam a rutert sem :(
2013. febr. 4. 15:52
3/9 Komplikato válasza:
Még egyszerűbb bemész a routered beállításaidba, ha tényleg a tied és átírod bármire ami jól esik ...
4/9 anonim válasza:
Én úgy értelmeztem hogy az admin felületre nem tud belépni. A wifi jelszót a számítógépen is meg tudja nézni.
5/9 A kérdező kommentje:
a jelszóra azért lenne szükségem, hogy fel tudjak lépni a wifire telefonnal is.
valami olyat magyaráztak hogy a gépen megnézem az IP címemet, majd azt beírom az internet keresőjébe.
és kell valami kós a ruter dobozáról.
Na itt akadtam el :(
a dobozon több kód is van :(
Bocsi hogy ilyen hülye vagyok hozzá :) csaj vagyok :) :) :)
2013. febr. 4. 16:08
6/9 A kérdező kommentje:
hogyan megyek be a ruter beállításaiba ?
2013. febr. 4. 16:09
8/9 A kérdező kommentje:
igen laptoppal
2013. febr. 4. 16:27
9/9 anonim válasza:
laptopnál menj be a vezérlőpultba, ott válaszd a Hálózat és Internet -> Hálózati és megosztási központ menüt.
Bal oldalt kattints a "vezeték nélküli hálózatok kezelése" feliratra.
A megjelenő hálózaton jobb klikk, majd válaszd a tulajdonságok lehetőséget.
A megjelenő ablakban katt a biztonság fülre, pipáld ki a karakterek megjelenítését, és ott a wifi jelszavad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!