Melyik az az oldal hogy olyan mint ha például ott lennél egy boltban? Igy kamerával mozoghatsz meg ijesmi. Lehet nézelődni. Interneten van ojan hogy igy nézelődhetsz meg mehetsz a boltban. Már elfelejtettem mi annak a web nek a cime?
Figyelt kérdés
ojan mint ha járkálnál a boltban..meg van hogy édességboltban ..meg budapesten egy vár-ban..ijen..igy össze van állitva képekből..ha az egeret jobb-ra csinálod akkor a kamera jobbra megy..és igy az egészet látod..irjátok le a cimét a web-nek..léccy2010. júl. 8. 21:38
2/5 anonim válasza:
Láttam már még az internet hajnalán nagy durranás volt, de nem tudom, hogy létezik-e még. Én is kíváncsi vagyok. De ha élőben akarsz shoppingolni ott a second life :)
3/5 A kérdező kommentje:
NA MEGTALÁLTAM AZ OLDALAKAT ..AZT IRD BE A GOOGLE-BA HOGY PANORÁMA KÉPEK....ÉS OTT KERESSÉL KI KÉPEKET--STB--A VÁLASZOLOKNAK MONDOM..ÉN A KÉRDEZŐ VAGYOK
2010. júl. 17. 11:37
5/5 A kérdező kommentje:
öööö.,. nem..már nem tom mejik oldal az keresd meg a google-be....én is megtudtam keresni!!ird be panoráma képek és az elsö!!vagy keressél másikat honnan tudjam mejik jó neked
2010. júl. 19. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!