Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik az az oldal hogy olyan...

Melyik az az oldal hogy olyan mint ha például ott lennél egy boltban? Igy kamerával mozoghatsz meg ijesmi. Lehet nézelődni. Interneten van ojan hogy igy nézelődhetsz meg mehetsz a boltban. Már elfelejtettem mi annak a web nek a cime?

Figyelt kérdés
ojan mint ha járkálnál a boltban..meg van hogy édességboltban ..meg budapesten egy vár-ban..ijen..igy össze van állitva képekből..ha az egeret jobb-ra csinálod akkor a kamera jobbra megy..és igy az egészet látod..irjátok le a cimét a web-nek..léccy
2010. júl. 8. 21:38
 1/5 anonim válasza:
OFF! Ezt én is megnézném!:)
2010. júl. 8. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Láttam már még az internet hajnalán nagy durranás volt, de nem tudom, hogy létezik-e még. Én is kíváncsi vagyok. De ha élőben akarsz shoppingolni ott a second life :)
2010. júl. 9. 10:00
 3/5 A kérdező kommentje:
NA MEGTALÁLTAM AZ OLDALAKAT ..AZT IRD BE A GOOGLE-BA HOGY PANORÁMA KÉPEK....ÉS OTT KERESSÉL KI KÉPEKET--STB--A VÁLASZOLOKNAK MONDOM..ÉN A KÉRDEZŐ VAGYOK
2010. júl. 17. 11:37
 4/5 anonim válasza:
Nem mondanál pontos címet??? :(
2010. júl. 17. 20:38
 5/5 A kérdező kommentje:
öööö.,. nem..már nem tom mejik oldal az keresd meg a google-be....én is megtudtam keresni!!ird be panoráma képek és az elsö!!vagy keressél másikat honnan tudjam mejik jó neked
2010. júl. 19. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!