Mi a véleményetek Nostradamusról?
Azért ezt én túlzásnak tartom, de összességében szerintem igazad van.
Érdekes, hogy milyen pontosak néha a jóslatai, de az tény, hogy ez nem az ő érdeme, hanem az emberi kombinációs képességé. :)
Igen. Csak az a baj vele, hogy azt magyarázol bele, amit akarsz.
Én kapásból három olyan jóslatot is tudok mondani, amire azt mondták egyesek, hogy milyen pontosan megjósolta vele ezt vagy azt. Csak az a baj, hogy mindháromra legalább két esemény van, amire pontosan ráillik. :)
Na erre varrj gombot!
A Judas Priest egy relatíve rossz albuma. A fergeteges Angel of Retribution után sokkal többet vártam.
A jósok meg mindig ugyan úgy jósoltak. Mondtak valamit, amit többféleképp lehet értelmezni és miután megtörtént, rá lehet fogni, hogy tényleg! Ő előre megmondta!
Sok jóslatába nem lehet belemagyarázni semmit.
Gond az hogy szimbolikusan beszél, illetve néhol nehezen érthetően, illetve hogy a jóslatok sorrendje nem ismert, ezért nagyon nehéz lenne a jövőre nézve megállapítani akármit is, főleg évszámok híján.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!