Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetséges ez?...

Szerintetek lehetséges ez? (többi lent)

Figyelt kérdés
ha jól tudom, akkor mindig álmodik az ember, csak elfelejti, ha hirtelen fölébred... lehetséges hogy megálmodom a jövőt? mostanában gyakran van, hogy elmegyek valahova, amit életemben nem láttam, vagy hallok a tanáromtól egy mondatot, és tudom hogy az még nem történt meg, de mintha nemrég megtörtént volna. és ez az érzés félreérezhetetlen. van olyan, hogy egy dolgozatnál, amire nem sokat tanultam, és még életemben nem hallottam azt a szót ami a válasz lenne, egyszer csak beugrik, és a válasz helyes lesz... nagyon furcsa:S
2010. ápr. 23. 19:07
 1/4 anonim válasza:
50%
orvos látott már V?:D
2010. ápr. 23. 19:10
 2/4 anonim válasza:
lehet, mindenkinek van egy ilyen idoszaka, nekem is volt 1 darabig, most meg csak nagyon ritkan, ha megesik... en ugyanezt gondolom, h megalmodom a jovot, de azt is szoktam gondolni, h ha nem emlekszek, h almodtam, h mar ezt tuleltem(akar elozo eletemben) szerintem ez is lehetseges... :)
2010. ápr. 23. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem a deja vu-re gondolsz?
2010. ápr. 24. 09:03
 4/4 A kérdező kommentje:
az mi?
2010. ápr. 24. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!