Szerintetek létezhet földönkívüli civilizáció?

3:29, igen, tudom. És? Ez a legfőbb érved, hogy "hádde az a könyv gyerekeknek készült"? Ha szerinted hazugság amit leírnak benne, akkor cáfold meg.
7:18, ez rád is vonatkozik.

@19: Csupán fura lenne, ha egy felnőtt egy gyerekeknek szóló könyvre hivatkozna, mint forrásra. Nem tudom, mit írnak benne,de ha tehetem, belenézek, de ha tudsz esetleg, legalább egy oldalszámlt mondj kérlek, hogy ne kelljen végigolvasnom az egészet. Amúgy hazudni persze nem szoktak, de rengeteg pontatlanság van a gyerekeknek szóló ismeretterjesztő könyvekben.
Ami a kérdést illeti, a 9-es hozzászólásban kigoogleztam helyetted a kérdést, az első pár linken érdemes végigmenni. Vagy akár itt kezdeni:
(Igen, jó és releváns szócikk, érdemes végigolvasni.)
A gond sosem az, ha valaki nem tud valamit, vagy rosszul tudja. Még csak nem is az, ha a hibás infóit hangoztatja. A gond az, hogy ha kijavítják, de azután sem hajlandó utánanézni. Remélem, te nem ilyen vagy. A lehetőség adott, így a 21. században igen könnyű dolgod van, még linkeket is kaptál, szóval hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!