Szerintetek ha közeledne a világvége értesítenének minket civileket?
bocs h megint egy ilyen kérdés
egyépként nem hiszek benne, de érdekelne hogy szerintetek szólnának e egyáltalán nekünk, vagy mi a túró
Szerintetek (vessző hiányzik) ha közeledne a világvége (vessző hiányzik) értesítenének minket (vessző hiányzik) civileket?
(mondatkezdés nagy betű) bocs h (argó) megint egy ilyen kérdés (mondatzáró hiányzik)
(mondatkezdés nagy betű) egyépként (elrontott betű) nem hiszek benne, de érdekelne (vessző hiányzik) hogy szerintetek szólnának (kötőjel hiányzik) e egyáltalán nekünk, vagy mi a túró (mondatzáró hiányzik)
Összeszámolva: 11 hiba.
Ennyit erről. Még figyelmeztetésre is képtelen vagy rájönni, hol rontottad el - sőt: rögtön a másikban keresed a hibát. Akkor mit akarsz te a világvégével? Annyit értesz hozzá, mint tyúk az ABC-hez.
Ehhez először tanulni kellene némi természettudományt... ahhoz pedig nem ártana, ha ismernéd a magyar nyelvet.
Komolyan mondom, ebből még sok problémád lehet az életben. Mondjuk jól megvezetnek egy ilyen dologgal is, mint a világvége (vegyél ezt-azt, bánd meg a bűneidet, ajándékozd el mindened, stb).
jajj bocsnat Miss helyesirás
te is csak krítizálni túúúúdsz
nah számólj most hány híbám van
direkt hagytam benne, hogy számolhass
Az a kisebbik baj, hogy nem tud magyarul.
Az már nagyobb, hogy ezt nem is tudja magáról.
Amikor pedig figyelmeztetik, elsőre megpróbálja lepattintani (azt mondja: "te nem tudsz olvasni").
Amikor pedig tételesen leírják, hogy mit rontott el - na, akkor még neki áll feljebb, meg azzal jön, hogy ez igazából nem is probléma.
Mindenki hibás, csak ő nem.
Ezek után persze, hogy a tudása is a béka feneke alatt van, és a világvégében hisz.
És igénye sincsen tanulni.
Ámen
Ígérjük
Ha még lesz időtök az aktuális világvége előtt!
Amúgy az utolsó 2000 évben én kb. 100 világvége jóslatról hallottam: átlagban minden 20 évre jut egy. Üstökös, járvány, idegen népek támadása, nagy uralkodó halála: kiváló okok mind.
Ha elég sokáig élsz, te is meg fogsz élni még egy párat: a következőt 2032-re ígérik, ha jól tudom. Niburu. Rémlik valami?
A legutóbbinál nagy eszű oroszok egy barlangba vonultak el (egy egész szekta - és nem tudom, mit reméltek a barlangban, mert a bibliai végítéletet várták) - és lőttek azokra, aki megpróbáltak odamenni hozzájuk.
Aztán a maradék egy pár hónap múlva előjött.
Közben persze a kölkök nem jártak iskolába, és a felnőttek is elég nehezen találtak vissza a társadalomba. Dolgozni meg ez alatt nem dolgoztak semmit.
Én itt látom a problémát: ahelyett, hogy csendben elbújna, aki ilyenben hisz, sokan elkezdenek őrjöngeni. Pusztítanak, amit lehet, és visznek mindenkit magukkal, aki elég buta követni őket.
Ezért lenne jó egy kis észt növeszteni.
Ami pedig nőtt, csak úgy magától - azt meg taníttatni. Elsőnek magyarra, aztán egy kis természettudomány, miegyéb... sosem árthat. Kellő képzés után magadtól is meg tudod ítélni mondjuk egy világvége-jóslat valószínűségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!