Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Segítség holnap szaknyelv zh!...

Segítség holnap szaknyelv zh! Mi lesz velem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azzal a bődületes nagy problémával szeretnék hozzátok fordulni, hogy szerintetek van-e reális esélyem Szaknyelvből (most 22:47 van) holnap délelőtt 10:30-ig megtanulni egy kb. 1 hónapos anyagot, úgy, hogy nincs még egy rohadt vizsgám se angolból. Ha igen, valami jó tanulásmódszertant angolhoz is szívesen fogadok. Mellesleg terhes vagyok, szóval azt nem kell megállapítani ebből! :D
2010. ápr. 14. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem minden további nélkül sikerült végigtanulni éjszakákat reggelig azután irány vizsga, és még a buszon is tanultam. Volt olyan hét amikor 5 vizsgám volt, nappal aludtam pár órát, és egész éjszaka tanultam (ha jól emlékszem 4 éjszakát toltam így végig spuri nélkül, csak energiaitallal). Szóval szerintem minden további nélkül meg lehet tanulni az anyagot másnapra. Szerintem olyan módszert kellene alkalmaznod, hogy minden tételt megtanulsz kb. hármasra, azért abból lehet hibázni is keveset, viszont így mindenhez hozzá tudsz szólni. Úgy nem érdemes, hogy van mondjuk 20 tétel, és megtanulsz 10-et ötösre.. Szerintem irány az éjjel-nappali és szerezz be némi energiaitalt vagy kávét. (+szőlőcukor) :D
2010. ápr. 14. 23:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy nekem egész féléves anyagokat kellett 1-2 nap (+éjszaka) alatt. Kitartás, sikerülni fog! :)
2010. ápr. 14. 23:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér:D
2010. ápr. 14. 23:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Úgy lesz, rajta vagyok a témán, köszi az ötleteket!:D
2010. ápr. 14. 23:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Majd írj, hogy hogy sikerült:)
2010. ápr. 15. 10:30
 6/7 anonim ***** válasza:
ja majd írd meg hogy sikerült :D:)
2010. ápr. 15. 14:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Úgyérzem elég jó lett, hajnali 1-ig bírtam tanulni:D Majd jövőhéten beszámolok az eredményről ha fog érdekelni valakit... :D
2010. ápr. 16. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!