Szerintetek tényleg létezik olyan ember aki tud kisebb dolgokat lebegtetni vagy az egész egy képzeletbeli dolog marad örökre?
Ez nem olyan félálom volt...Nem tudom,hogy magyarázzam el..
Tudtam,hogy felkeltem félig és azt is tudtam,hogy mit szeretnék(ablak becsukása) Olyan bódult állapotba voltam, és mivel mondom,már előtte is voltak ilyen gyenge pillanataim tudtam,hogy mi ez...
Pár percre rá úgymond felébredtem így az ablakot megnéztem és bevolt csukva.És nem akárhogy mivel nagy erővel csapódott be az ablak, ezért még akkor is mozgott a reluxa mikor odamentem az ablakhoz.
08:13
Köszi az értelmes választ...végre kaptam valakiől egy normális választ! :)
''akinek van ilyen képessége hülye lenne elárulni a nagyközönségnek mert felboncolnák, kisérleteket végeznének rajta akarata ellenére is sőtt megbélyegeznék és esélye sem lenne a normális életre.''
Ez így igaz valószínűleg ilyen ember sosem lesz, aki nyilvánosság elé tárja.De talán ez így jó.
De azt nem azért írtam csak válaszoltam,hogy velem megesett párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!