Szerintetek tényleg létezik olyan ember aki tud kisebb dolgokat lebegtetni vagy az egész egy képzeletbeli dolog marad örökre?
Persze, én!:) De csak nagyon rövid ideig vagyok rá képes, és még elég ügyetlen vagyok, így sokmindent eltörtem.
Az a technikám, hogy a tárgyat (pl. egy bögrét) feldobom kb. 1 méter magasra, hogy legyen időm koncentrálni. Gondolatban mondogatom, hogy "Múúúkodj!!". Mivel erősen behunyt szemmel koncentrálok, ahogy csak bírok, csak a tanúk beszámolóira hagyatkozhatok, de szerintük az elején ügyesen csinálom, mert a tárgy fölfele mozgásában látványosan lassulni kezd, majd egy pillanatra meg is áll a levegőben, mondhatni lebeg.
Na innentől viszont még fejlesztésre szorul a technikám, mert lassan megindul lefelé, majd fokozatosan gyorsulva a földig ereszkedik, és rendszerint tönkremegy.
Szerintem jó úton járok, mert észrevehetően erős gondolati hullámokat gerjesztek a környezetemben. A jelenlevőkön megfigyelhető, hogy érzelmi/hangulati változáson esnek át. Nagyon érdekes, hogy az emberek mennyire különbözően reagálnak a telepatikus hullámokra. A megfigyeléseim alapján két csoportba sorolhatóak: akik nem kötődtek a mutatványban alkalmazott tárgyhoz, illetve akik igen. Akik nem, azok közül az érzékenyebbek sajnálatot éreznek, míg a kevésbé empatikusak pozitív reakciót mutatnak, jókedvük lesz, nevetnek. Akik számára kiemelt jelentőséggel bírt a tárgy (vagyis erősen kötődtek hozzá), azok idegesek lesznek, esetenként agresszívvá is válhatnak. Én jellemzően bűntudatot érzek a mutatvány után (és kissé fájnak a szemeim). A mutatvány tárgya önmagában is gerjeszti ezt a telepatikus anomáliát akár órákon át, ugyanis többször is történt már, hogy egyedül végeztem otthon, én azonnal éreztem a bűntudatot (nyilvánvaló, hiszen jelen voltam), a párom pedig 3 órával később ért haza, és mégis ugyanolyan intenzíven reagált, mintha csak jelen lett volna. De előbb szükséges volt, hogy észrevegye a földön heverő tárgyat. Ebből következik, hogy azok a bizonyos hullámok nem hatolnak át akadályokon, ugyanis az előszobában még jó kedvű volt, amikor viszont a tárgy és a szemei közül elhárult minden tárgyi akadály, azaz rá tudott nézni, azonnal kiborult.
Egy ideje felhagytam a kísérletezéssel, mert nagyon úgy néz ki, hogy a párom tartós pszichikai változáson megy át, és nem szeretném, ha maradandó károsodást szenvedne. Bizonyos idő óta egyre fokozódó kötődést mutat élettelen tárgyak iránt, különösen ha azok üvegből vagy porcelánból készülnek. A kristályok különleges tulajdonságai itt is megmutatkoznak, pl. amikor az ólomkristály whiskys készletünk egyik darabjával próbálkoztam, először a vérnyomása ugrott ki (de nagyon!), majd napokig sírt, ami végül kb. 2 hétig tartó depresszióval végződött. Bár, lehet, hogy csak véletlen, de ez egybeesett az év hetedik újhold jelenségével.
És mintha már nem is szeretne annyira. Bizonyos ideje zárni kezdte az evőkészletes szekrényt, és az elmúlt hónapokban 3 alkalommal is előfordult, hogy spontán érzelmi kitörése volt, és elzavart poharakat vásárolni. Így átmenetileg felhagytam a próbálkozásokkal, mert a lakásból nem bírom kitisztítani a felhalmozódott telepatikus energiákat, folyamatosan jelen vannak, és ha csak a vitrin irányába tekintek, máris a válást emlegeti.
Szóval nem jó a tűzzel játszani. De ha kedved tartja, egy pár próbálkozást megér. Csinálj mindent pontosan az elmondásom alapján, és ha a te környezeteden is észreveszel hasonló reakciókat, akkor minden bizonnyal te is rendelkezel ezzel a képességgel.
Szerintem létezik. Párszor velem is előfordult :D Csak nem mindig úgy mikor én akartam hanem hirtelen jött :/ Lehet ha gyakorolnám képes lennék rá nem tudom...
Egyszer volt úgy, hogy augusztus lehetett ki volt nyitva az ablak. Felkeltem félálomba voltam és mondtam,hogy fázok ekkor arra gondoltam, hogy csukodjon be az ablak és ezt láttam magam előtt..aztán visszafeküdtem majd pár perc múlva felébredtem de emlékeztem ezekre a dolgokra.Megnéztem az ablakot és bevolt csukva teljesen.
A másik egy internetes oldalon történt de azt nem mondom el :D ...
Úgy se hiszi el senki itt mondjuk hiába mondom,hogy igazam van de nem fogja elhinni senki se :D Amin nem csodálkozok sok a szkeptikus ember...:D
Ja még azt hozzátenném ,hogy mikor ezek történtek akkor olyan volt,mint egy látomás.:)
21:49
Most kamuztál hogy legyen egy jó pillanatod vagy tényleg így van?
mert ha igen szívesen beszélgetnék veled...
21:49-es vagyok.
Aki nem hiszi el ez van :D Nem hibáztatlak;)
Nem csuktam be, mivel feküdtem az ágyon természetesen messzebb is volt az ablak. És annyira hülye nem vagyok,mivel mondom félálomba voltam így emlékeztem a dolgokra. Szóval nem magyarázom be magamnak, mivel az ablak teljesen nyitva volt előző este. Éjszaka meg egyszer se zártam be. És miután m egnéztem pontosan úgy volt bezárva ahogy azt láttam magam előtt pár perce.
Na jó tényleg hihetetlennek hangzik így de ez történt. A Te dolgod eldönteni,hogy hiszel e benne vagy sem.
Én azt mondom,hogy léteznek fura megmagyarázhatatlan dolgok és amíg nem tapasztalod meg, addig nem hiszel senkinek se.
Ha akarsz írj nekem egy privit.;) ÉS hozzáteszem tényleg nem kamuzok.
"félálomba voltam" -> épp ezért nem emlékszel rá, ugyanis aki félálomban van fele annyira sem emlékszik, mint amit valóban megtett, ha elkezd cselekedni, vagy bármilyen tevékenységet végezni...
Egy gyakorikerdesek-es példa erre
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!