Mi ennek a rejtvénynek a megoldása?
3 éve ezen gondolkodom.
úúúúúúúúúúúúúú + bocs, nem érek oda időben + …
segítség: 4x+.2x+.2x
Megfejtés:
Igen. Pontosan ezèrt regisztráltam, hogy gondolatmenetet meg tudjam fogni.
Ami lejött belőle az az, hogy egyfèle elvont megoldás van. Logikusnak sem feltètlenül.
Szóval ha megnèzed a ranglistát ott vannak olyanok akiknek a rekordjuk meghaladta a 115ös kèrdèst.
( mert ez is egy iq játèk, ha nem tudod hol van legalább azt tudd kb hol keresd. )
Az utolsó pár db èn voltam :)
Már règen..ketten maradtunk ;)
De engem ez az egyoldalú logika sokszor idegesìt... Lehet újra kène kezdened hogy elsajátìtsd a logikát újra. Kiestèl a ritmusböl.
Fèlreèrthető vagyok...
Az tuti h nem egyforma logikai sìkon megy. Nem szerezem azokat a játèkokat ahol a kitaláló kènye jedve szerint változik a szabály. Abból kinőttem már.
Am ahhoz h a kèrdèsedre választ tudjak adni vagy segìteni ahhoz gondoltam körüljárom a tèmát. Azt is googleból tudom, a másik kèrdèsedből, hogy milyen oldal is ez. Aztán kipróbáltam, hogy megismerjem hátha az segìt. Változó szabályrenddel èn nem tudok dolgozni ìgy egy olyat kell keresni aki tudott, lrgalább a 115ös kèrdèsig eljutott vagy több. De figyelembe kell venni az időt mint olyat, hogy aki a 116osnál van esetlek közelebb áll időben ahhoz hogy emlèkezzen mint az aki a 150et is megcsinálta. Jelen esetben nem okosabb az aki 150nèl tart :)
Szóval az oldal toplistásait ajánlom figyelmefbe onnan vettem a neveket ilyen gondolásból amit leìrtam. Ha egyedi nevek akkor itt is lehetnek de ne nèzz furán rájuk ha furát válaszolnak. :)
Na az esti szusszanás. Muszáj volt leìrnom... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!