Tényleg van kimutatható súlya az emberi léleknek?
Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 18:04
1/9 anonim válasza:
Egy kísérletben mérték egy haldokló tömegét, tehát az ágya egy érzékeny mérlegen volt. A halála után egy kicsivel könnyebb lett a kísérleti alany tömege. Igen ám de arról megfeledkeztek hogy az elpárolgó izzadságot nem ártott volna figyelembe venni, mivel ez volt a magyarázat a tömeg csökkenésére.
2/9 EagleHUN válasza:
Én ezt úgy hallottam 1-es hogy a tüdejéből távozott a levegő a túlnyomás miatt ezért történt az alig mérhető súlycsökkenés.
Jó lenne ha valakinek meg lenne az eredeti kísérlet anyaga.
3/9 anonim válasza:
Igen, hallani én is hallottam már. De forrását még nem láttam.
4/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Ráadásul azóta már terjed 2, 4, 7, 20 és 70 grammos változatban is.
6/9 anonim válasza:
7/9 Szirty válasza:
A pendrive-od nehezebb lesz ha másolsz rá egy filmet?
8/9 anonim válasza:
Először is: mi is a lélek és az hol található?
Erre senki sem tudja a választ és nem véletlenül: mert ez (úgyszólván nyelvtani létén kívül) nem létezik. Nem mérhető, nem körülírható - tudományosan.
Amiről szó volt, hogy mennyi a súlya.... itt olvashatsz ezzel kapcsolatban: [link]
9/9 anonim válasza:
Ha azt mondom hogy nincs lélek, akkor hülyeséget beszélek? Vagy ha van is azt nem súlyban mérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!