Egész nap (8 óra) az iskolában ülök és tanulok, majd amikor hazajövök akkor is kb Este 8-ig tanulok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
#tanulás #fáradt S.O.S.
2016. máj. 3. 19:46
11/14 anonim válasza:
"Fiam, jó úton haladsz, folytasd tovább a megkezdett utat"
De azért ne vidd túlzásba! Nem a tanulásról akarlak lebeszélni, hanem inkább arra rábeszélni, hogy próbáld meg normálisan beosztani az idődet. Tényleg van olyan, hogy még akár éjszaka is tanulni kell (na persze, felsőbb osztályokban), de ez csak vészhelyzet.
Először is: az nem igaz, hogy 8. osztályos gyerek naponta 8 órát van suliban.
Másodszor: ha órán odafigyelsz, gyakorlatilag már meg is tanultad (vagy legalábbis megértetted) a leckét. Otthon legfeljebb csak belenézel (hogy ott van-e még a füzetben/könyvben), esetleg elkészíted a házit, és csókolom! Irány a focipálya!
12/14 anonim válasza:
Mivel hogy én is 8.-os vagyok, én ezt megértem. én úgy csinálom, hogy amikor haza érek ( du. 4 óra) akkor megyek pihenni egy órát. aztán úgy 6 körül tanulni kezdek, kb 7-ig. remélem tudtam segíteni :)
13/14 anonim válasza:
Most lehet hogy azzal jöttök hogy kis nyolcadikos de ezzel eb is így vagyok. Hogy a tamáromat idéztem. A szünet csak arra van hogy meg többet tanulhassunk. Vetettett velünk még valamikor tavaly egy 600 oldalas könyvet és azt kellett nyáron kitölteni. Konkrétan egész nyáron matekoztam. És idén is ő adta a legtöbb házit. Már anyamek is jogosultak hogy este 8ig meg 9ig csak tanulók hétvégén meg kb. 7-8 órát naponta úgyhogy ez úgy tényleg rossz lehet...
14/14 anonim válasza:
A jogosultak az az akar lenni hogy kiborultak csak a telefonon úgy érzi hogy ki kell javitania
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!