Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van még esély arra, hogy...

Van még esély arra, hogy magasabb legyek?

Figyelt kérdés
17 éves leszek nyáron és 169-170 cm vagyok és ez engem eléggé zavar. Az a gondom, hogy tudom, hogy a fiúk kb. 17-18 éves korukig nőnek, de én már kb. másfél éve egy centit sem nőttem. Van még valami esély rá, hogy növök vagy felejtsem el?

2016. ápr. 25. 16:41
 1/3 anonim ***** válasza:
88%

Egy ember inkább 20 év körüli koráig fejlődik, de a nagymértékű növekedés valóban 18 éves korig tart, utána talán 1-2 cm lehetséges. Viszont vannak emberek, akik előbb fejezik be, vannak, akik később érik el végleges magasságukat. Ha 17 éves vagy és nem nőttél másfél éve, akkor nem valószínű, hogy nőni fogsz. Esetleg a szüleidet nézd meg, és abból is következtethetsz.

Egyébként én sem vagyok magas, de hidd el, ettől nem igazán függ a boldogságod és a céljaid elérése.

2016. ápr. 25. 17:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Anyám kisebb mint én, viszont apám ő 193 cm, szóval érdekes :D
2016. ápr. 25. 17:34
 3/3 anonim ***** válasza:
84%

[link]

A fenti grafikon alapján nagy átlagban 17 éves koruk után a magasabb fiúk még másfél, az alacsonyabbak még két centit nőnek. Ezek persze csak átlagok. De néhány centire még simán van esély.

2016. ápr. 25. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!