Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha valakinek...

Szerintetek gáz ha valakinek 40 feletti nönek gyereke szülessen? (a második gyerek)

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 17:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Meg ne egyétek már szerencsétlen kérdezőt. Sztem csak felvetette a témát. Nem hiszem, hogy ez alapján fogja eldönteni, hogy szüljön-e.
2010. ápr. 6. 19:30
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed,hogy 60 évesen is tudsz majd egy 20 éves gyerekkel foglalkozni,jó lesz vele a kapcsolatod,ha az anyagiak megengedik és a kisebb is elfogadja a tesót,meg a párod is akarja,akkor nem gáz.
2010. ápr. 6. 19:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Az nem, de a Down-kór annál inkább
2010. ápr. 6. 21:52
 14/18 anonim ***** válasza:
A Down kór 20 évesen is gáz. Én voltam a Czeizelnél és azt mondta, hogy 40 év alatt 0,5% az esély, 40 felett 1%. És van olyan vizsgálat, ami kiszűri. Egy lány, akivel együtt voltam ilyen vizsgálaton 16 évesen szülte az első gyerekét és a gyerek Down kóros.
2010. ápr. 6. 22:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Rossz számot írtam 40 alatt 0,8%, 40 felett 1%.
2010. ápr. 6. 23:16
 16/18 A kérdező kommentje:

nem én akarok 40 felett gyereket hanem anyukám!de azért

meg a kartam tudni mia véleményetek

2010. ápr. 7. 07:18
 17/18 anonim válasza:

Érdekes, ahogy olvaslak benneteket. Senki nem gondol arra, hogy az anya kérdezi, holott lehet, hogy a gyereknek lesz gáz....

Gondoljátok el milyen lesz, amikor az anyag 55 a gyerek meg 15 és az anya már nem tud haladni koránál fogva a gyerek témáival, kicsit le lesz lassulva, és esetleg még beteg is lesz. Milyen szuper lesz a gyereknek, akit elvileg úgy kéne világra hozni, hogy minden téren el is tudjuk látni felnőtt koráig.

Aki azt mondta, hogy az édesanyja is akkor szült, szivesen meghallgatnám, hogy milyen volt az élete egy idős asszony mellett.

Nem fiatal asszonyként írom ezeket a sorokat. Ha szereted a jövendő gyereked akkor gondolkozz el azon, hogy ez jó-e neki, ne csak azon, hogyy jó-e neked, vagy nagyon gáz...

2010. ápr. 13. 02:14
 18/18 anonim ***** válasza:
És akkor mi van, ha nem tud a témáival haladni, végülis az anyja lenne a gyereknek, nem a haverja. Ami pedig az egészséget illeti, láttam nem egy-két 20-30 éves nőt, aki kb. 120-130kg-ot nyom. Az az anyuka mennyivel egészségesebb és mennyivel fog többet élni, mint egy jó karban levő 40-50-es? Ha gyereket akar, akkor szüljön nyugodtan. Nehogy már azért vetesse el, mert egyesek húzzák a szájukat. Nem azzal kéne foglalkozni, hohy ki mikor szüljön, hanem azzal, hogy hogyan kell egy gyereket nevelni. Mennyivel jobb az mikor vki fiatalon szül, aztán a sok buli kedvéért azt sem tudja hova passzolgassa a gyereket, így legalább csak a gyerekre koncentrál. Egyébként, ha a természet úgy akarná, hogy ne szüljön, mert már nem egészséges, akkor gondoskodna róla, hogy ne legyen fogamzóképes.
2010. ápr. 13. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!