Mi annak a jelenségnek a neve, ami arról szól, hogy valaki annyira belelovalja magát egy elvbe, dologba bármibe, hogy el is hiszi, hogy az igaz minden bizonyíték ellenére?
Figyelt kérdés
Például egyik ismerősöm meg van arról győződve,hogy ő megfejtette a világmindenség lényegét, szerinte mindennek még a köveknek is lelke van. Isteni teremtmények vagyunk és minden a rezonanciát irányít. Erről ír egy könyvet most. Szerinte a Hold be fog csapódni a Földbe hamarosan és nem tudtam őt meggyőzni,hogy az fizikailag lehetetlen, a Hold egyébként is távolodik tőlünk,de szerinte neki mindenben igaza van és nem lehet meggyőzni semmivel.
Van ennek a jelenségnek valami neve, esetleg pszichológiából?
2016. márc. 9. 10:10
11/12 anonim válasza:
12/12 anonim válasza:
A barátod elég buta ugyanis én vagyok aki megfejtette a világmindenséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!