Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A lentebb látható videón...

A lentebb látható videón történő reakcióra szeretnék tudományos magyarázatot. Lehet erről olvasni valahol részletesebben? (Ha lehetséges, akkor magyarul. )

Figyelt kérdés

Mi ez a festék? Hogyan működik? Mennyibe kerül? Hogyan viszik fel a festéket? Mennyire tartós? Minden érdekel, ami ezzel kapcsolatos.

https://www.youtube.com/watch?v=1bU7OGWYT9s

2016. márc. 6. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt azt írják hogy az egész nem igaz hanem kamu az egész photoshoppal van csinálva:

[link]

2016. márc. 6. 20:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy kamu lenne, de nagyon köszönöm a válaszod és a linkeket is. Ment a zöld pacsi. :)
2016. márc. 6. 21:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én már 30 évvel ezelőtt is kaptam amerikai rokonunktól olyan kisautókat, amik hő hatására változtatták a színüket. Ha a kis sheriffautót betettem a hűtőbe, akkor egész méregzöld színe lett, ha a kezemben szorongattam, akkor lassan majdnem fehérré változott. Talán még mindig megvan valahol, lehet hogy még működik is. Szóval nem nagy kunszt a dolog, és ha már akkor volt ilyen technológia, akkor ma miért ne lehetne nagyban megcsinálni?

Én inkább azon csodálkozom ezek után, hogy ezt csak most, és nem már 30 éve. Vagy lehet, hogy ez most megint egy újrafelfedezés, mint a trapézszárú farmer?

Azt sajnos nem tudom, hogy hol lehet kapni ilyen festéket, de biztosan nem olcsó. Szerintem festékboltban vagy autófényezőnél érdeklődj, ők biztosan tudnak segíteni legalább elindulni valamerre.

2016. márc. 6. 21:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a te válaszod is. Majd érdeklődök. Külön tetszett a kis történet. Ment neked is a zöld pacsi. :)
2016. márc. 7. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!