/ koszivu ember fiai/ valaki segitene a kerdesekben?
Szoval megneztuk a filmet de nem nagyon ertettem.es beteg is voltam.nem tudtam figyelni. Viszont kaptunk egy csomo kerdest es ezekben kene surgosen segitseg holnapra.
1.)milyen tipusu zenere tancoltak az estelyen?
2.)Odon hol mondja el unnepi lelkesito beszedet?
3.)a becsi forradalom leverese utan milyen zaszlo kerul a Plankenhorst hazra?
4.)melyik varat foglaltak el a magyar felkelok?
5.)kivegzik e a legyozott csaszari tiszteket?
6.)ki az aki elarulja a magyar felkeloket?
Es azt hiszem ennyi:D elore is nagyon koszonom a segitseget
100%, hogy nem tegnap kaptátok a feladatot, és nem is a múlt hónapban!
Miért kell addig várni, míg aztán már nincs idő?
Nem a konyvet olvastuk hanem a filmet neztuk.. es igen valoban nem tegnap kaptuk.mar korabban is kiirtam ide csak torolve lett a kerdesem.
Egyebkent mellesleg megjegyzem ez nem az osszes kerdes. Sokra tudtam a valaszt magamtol is.. egyebkent koszonom a segitseget:DD
Hát erre a kérdésre remélem nem is fogsz választ kapni. Gondolom magyarórán néztétek meg a filmet, hát gratulálok a tanárnak, az ilyentől én el is venném a diplomát... Ezért tart ott a magyar oktatás, ahol. És még csodálkozunk, hogy PISA felméréseken az utolsó helyen vagyunk szövegértésből...
Érettségizni nem tudom, hogy fogsz magyarból, úgyhogy olvasd el a könyvet, abban egyébként benne van minden válasz a kérdésre.
Persze hogy törölték, mert annyira ostoba barom vagy, hogy a tudományok témakörébe írod... A házifeladatok kategóriába kell írni, és ha valakinek sok ideje lesz, akkor esetleg ránéz.
De remélem ez is törölve lesz!
Mert erre nem érdemelsz segítséget, ennyi.
Helyettem sem dolgozik senki, és más helyett sem.
Én nem azért nem segítek, mert rajtad nem szeretnék segíteni... Hanem nálam ez elvi kérdés, nem fogok egy regény kapcsán segíteni, amit még a tanárotok is csak filmen nézet meg... Ez az irodalomóra megcsúfolása.
Egyébként meg amióta kiírtad a kérdést, párszor már megnézhetted volna a filmet. Nem azt mondom, hogy nem kell a filmet megnézni, mert jó színészek játszanak benne, nekem csak azzal van bajom, hogy ha ezt valakik a könyv helyett teszik. Mi a fenének nevezzük azt a tantárgyat "irodalomórának", ha le van redukálva filmnézéssé az egész. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!