Szerintetek igaz a világvége?
Ez a 2012 vagy a 2036 ez valójában lehet megtörténik vagy csak hazugság? Amúgy is ha nem következik be akkor is egyszer meghalunk.
Én inkább a 2036-ban hiszek de nem tudom.
Egyszerűen szeretném megcáfolni a kérdésed: 1999-ről áttértünk 2000-re. Elmaradt a számítástechnika összeomlása, világvége kuriózum! Akkor most miért hiszik sokan, hogy 2012-ban lesz? Mi az hogy világvége? És honnan jött ez a 2012, miért nem 2013 vagy 2014???
Szerintem hülyeség!
1 meteorit tart a föld felé amilyk akkora hogy az egész bolygót elpusztítja (felszínét)
2036 ra várható a becsapódás de nem biztos
2012 a maja naptár miatt van.
akkor fejeződik be.
azt a naptárat állandóan folytatták, de kihaltak a maják. akkor kérdem én, hogy a francba lenne tovább?:D
2036ról nem hallottam.
discovery bemondta, hogy az emberiséget komoly veszély fenyegeti, pár milliárd év múlva meteor csapódik be. kezdjünk költözni! ez volt a lényege....:D
am én be se oltattam magam. minek, ha úgyis vége a világnak 2012ben? xD
Szerintem hogyha a 2012 "nem jön be" , akkor legyen valami "vésztartalékuk" a 2012 mániásoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!