Lekapcsoljátok ma a villanyt? 2010
Figyelt kérdés
Ma van a Föld órája,20:30-tól.2010. márc. 27. 12:00
11/24 anonim válasza:
Képmutató dolognak tartom ezt is, mint a Valentin-napot, Karácsonyt, és a többi 1-napos ünnepet. Ne 1 napig/1 óráig törődj valamivel-valakivel, hanem folyamatosan. Az "eseményen" résztvevő önkormányzatok nagy többsége csípőből elutasít MINDEN közvilágítási energiamegtakarítást eredményező megoldást. Évente többezer MegaWatt energia lenne megtakarítható...
12/24 anonim válasza:
ezzel nem teszünk jót,ez olyan mint a karácsony..csak három napig kell szeretni egymást? EGÉSZ ÉVBEN úgy kéne viselkedni,hogy kevesebbet fogyasszunk,mint ahogy egész évben szeretnünk kéne egymást!!Nem egy egy napot szánni annak,amit egész évben semmibe veszünk!Ha alkoholista vagyok,és egy napig nem iszom,mert ez az antiivászat napja nállam,attól még alkoholista maradok,nem?
13/24 anonim válasza:
ez nem majmolás
fogjátok már fel miért van ez
a Föld elfog pusztulni
az emberek tehetetlenek ezért találják ki ezt a "hülyeséget" idézőjelbe
de persze mindig lesz olyan ki azt fogja mondani
'Akkor sötétbe géppezzek?'
14/24 anonim válasza:
az áram káros a Földre
és láűssuk be hiába kérnék h kapcsoljuk le 1 hónapra az áramot vannak olyanok akik majmolásnak veszik és inkább szarnak rá
15/24 anonim válasza:
1. Nem Amerikából indult.
2. "Trendinek" tartod, pedig te is úgy rövidítesz, ahogy a többiek, mert az "trendi", de az nem baj.
3. Nem az a cél, hogy most spórolj meg egy évre, hanem a figyelemfelkeltés.
4. Én lekapcsolom.
16/24 anonim válasza:
Én
biztos nem kapcsolom le -.-
17/24 anonim válasza:
látszik, hogy a hülye magyar ember mit gondol. "azzal én nem mentem meg a Földet, hogy egy órára lekapcsolom a villanyt" egyedül biztos nem fogod megmenteni... de ha több millióan megcsinálják, azért az már számít valamit. És ha most 1 órára nem teszed meg akkor SOHA nem fogod. minden kicsiben kezdődik...
18/24 anonim válasza:
Azt hiszem, egy csomóan nem értitek a lényeget. Igen, ez egy figyelemfelhívás. Én is megszüntetek minden áramhasználatot.
19/24 A kérdező kommentje:
Hát igen,szépek vagytok.Azért tartunk ott ahol...Majd utána meg nem lesz mivel gépezni sem,meg kocsikázni sem,meg nehogy már gyerta mellett kelljen olvasni.Parasztok...
2010. márc. 27. 16:42
20/24 ToXeN válasza:
Miért káros egyáltalán az áram a Földnek? Rengeteg dolog van ami sokkal károsabb... az áram miért az??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!