Minek tanuljak? Segitseg
Nagyon el vagyok keseredve..
Depressziosnak erzem magam, nem tudom mihez kezdjem az eletemmel.
6 osztalyos gimnaziumba jarok, nyolcadikos vagyok, par honap mulva kiserettsegim lesz.
En az 5 kotelezo targy melle a bioszt valasztottam.
Szeretnek vmi celt kituzni magam ele.
Arra gondoltam h leirom miket szeretek csinalni, miben vagyok jo es vki segithetne ezekhez kapcsolodo szakmakat irni/mutatni, mert fogalmam sincs hogyan tovabb..
Igen, tudom h meg raerek ezzel, de egyszeruen megorit h semmiben nem vagyok jo. Kell egy cel amiert erdemes elnem
Kerlek segitsetek!
Koszonom:)
Tehat erdekel a szepsegapolas: nyarom elkezdtem kormot epiteni, gel lakk zsele stb.
Fodraszkodas is erdekel, koszoruslanyoknak csinaltam mar a hajukat, illetve anyanak a hajat szoktam festeni.
A sminkeles is erdekel
Ezeken kivul szeretem a tesit,erdekelnek a sportok, gondoltam vmi eletmod tanacsadora, vagy ilyesmire.
Az angolt is szeretem
Irodalom es nyelvtan is a kedvenceim koze tartozik
Imadok sutni sutiket: )
A fotozast is nagyon szeretem,masok szerint tehetseges vagyok benne deszerintem nem.
...
Megis ugy erzem h semmiben se vagyok jo nem ertek semmihez, ombizalom hiamyosnak mondanak, sokszor erzem ugy h nincs miert elnem
Mihez kezdjek?
Szerintem kezdj el a szépségápolással foglalkozni !
Pl.:rokonoknak,barátoknak sminkeket csinálni,fodrászkodni
16 éves korodra meg mehetsz nyáron ezt csinálni ! :)
Sok sikert kívánok ! :D
középsuliban azt hittem informatikus/programozó akarok lenni, ezért mentem a pécsi egyetemre, 2009ben végeztem mérnökként, próbáltam vele elhelyezkedni, de mivel túl magas ambícióim voltak, ezért nem tudtam... a végén egy boltban kötöttem ki mint eladó... totál depressziós lettem ezért 11ben kihúztam Londonba, ott konyhán kezdtem mosogatóként, de a jó nyelvtudásnak és mert a megjelenésem is jó, pikk pakk beraktak baristának.
fél év után kaptam lehetőséget és kimehettem sokszoros pénzért baristának a Bermudákra, majd azt féjó szívvel de lecseréltem New Yorkra... ott 1 évet baristáskodtam, ott haverkodtam össze műbútor asztalosokkal, akik panaszkodtak, hogy nem találnak olyan embert, aki szép intarziákat tud csinálni.. mivel mindig jól rajzoltam, megkértem őket, hogy mutassák meg miről is van szú, majd kiderült, hogy isten adta tehetség vagyok a dologban... mostanra itthon vagyok, neten kapom a terveket elképzeléseket a kész terméket pedig postán küldöm ki New Yorkba... munkánként 3-7000$-t keresek, tavaly 4-5 nagyobb munkám volt, idén re eddig 3 van biztosan kilátásban.
szóval csak azt próbálom kinyögni, hogy ne most akard eldönteni az egész életedet... válassz valamit amihez úgy érzed van kedved, olyan mint szüleink korában volt, hogy van egy szakmás és azt csinálod egész életedben, az már nagyon ritka keveseknek adatik meg... de ha hagyod magadat sodródni az árral és beszélsz legalább angolul jól, akkor teljesen mind1 mi a végzettséged nagyszerű életed is lehet, ha minimális talpraesettség van benned.
Én éppen most készülök kiköltözni Izlandra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!