Mostani nyolcadikosok! Nektek milyen lett a (2016-os) felvételi? Csak nekem volt nehéz?
Figyelt kérdés
Megcsináltam 2004-2015-ig az összes felvételit, tehetséggondozókat is, rengeteget készültünk az iskolában, jártam előkészítőkre is. Átlagosan 47-48 pontos matekot, és 44-46 pontos magyart írtam. Kicsit izgultam, de nem volt vészes, viszont szerintem nem volt könnyű a központi felvételi, talán az egyik legnehezebb is (számomra). A magyarból nagyon furcsa feladatok voltak, a matek méb nem lett olyan rossz, se az utolsó feladatnál valamit elrontottam. Pedig még jól is kezdtem el és a levezetést is jónak éreztem. Nagy valószínűséggel valamit félrenéztem, mert a megoldókulcsban a téglatestek száma lett 14. Nekem pedig összesen (gúlák+téglatestek). De nem tudom, lehet teljesen rossz lett. Szóval most nagyon csalódott vagyok, mert eléggé erős gimibe jelentkeztem. Nem lett teljesen reménytelen. Talán felvesznek, mert sokan a 10-eshez még hozzászagolni sem tudtak, vagy nem tudták befejezni.2016. jan. 16. 15:30
1/7 anonim válasza:
Jó neked ha csak az utso feladatot nem tudtad...Nyelvtan szerintem könnyű volt. Viszont a matek az nagyon nehéz volt nekem. Az utolsó feladatot nem tudtam megcsinálni. A cseppes feladatot se :D ja és a Karcsikát is elcsesztem mert félre néztem a számokat :D :D de egyébként mindenkinek nehéz volt nagyon :( ugyhogy nyugi
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a magyarnál meg figyelmetlen voltam, így sok kicsi hibám lett. De hallom sokaknak nem sikerült jól.
2016. jan. 17. 10:18
4/7 anonim válasza:
Én is nagyon figyelmetlen voltam...
5/7 anonim válasza:
A magyar nagyon jól ment, mondjuk igaz, hogy pl. a görögös feladatot elsőre meg sem értettem :D de amúgy könnyű volt sztem. A matek... hát az borzalmas. Pedig gyakoroltam rá egy csomót, mégis szinte egyik feladatot sem fejeztem be :(
6/7 melilem válasza:
Én a mateknál sem a 10.-et sem a 7.-et nem csináltam jól. A magyar viszonylag jó lett. Csak a sok gyakorlást sajnálom...Amúgy nekem 68 pontom lett
7/7 anonim válasza:
Úgy bírom, hogy pont azok siránkoznak hogy mennyire szar lett, akik 80-90 pontos központit írtak. Igen, iszonyúan elrontottátok, tényleg, semmi nem lesz belőletek. Ugyan már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!