Kinek hogy sikerült a 2016-os felvételi?
Nekem borzasztóan...
Nyugtatót kellett beadni :(
Csak a magyart néztem meg ,ami javítókulcs szerint kb. 36-37 pont
(és tudom,hogy én többet tudok ennél)
A matekot meg sem merem nézni.......
Gyalázatos lett!!!! :( :( :(
OFF. Kedves kettes, ha ezt nézed, tudd, hogy egy ilyen leírással rendelkező kérdésre nem illik pontra leírni a te eredményed. Szegény tiszta ideg, a te negyven valahány pontodtól pedig valószínűleg nagyon sokat segített rajta.
Nem akartalak megbántani, tudom, hogy csak őszinte akartál lenni, mert azt kérték, de legyünk empatikusak. Mond azt, hogy jól sikerült, de voltak hibáid. Ez már mindjárt más.
ON. Kérdező, csak nyugi, relax. Rengeteg kérdést tettek már fel az utóbbi 3 óra alatt és néhány kivételtől eltekintve sokan mondták, hogy nem jól sikerült nekik. A tesómnak is gyalázatos lett a matekja, pedig ő is sokkal többet tud ennél. Tudom, mert tanultam vele.
Várd az eredményt és jelölj meg több iskolát is, akár kolisat, tőletek messzebb lévőt. Nagyon sok jó iskola van, elit gimnázium nélkül is viheti sokra valaki. Persze ez csak a B varáció. :) Ne aggódj, ha mindenkinek rosszul sikerült, akkor lejjebb viszik a ponthatárt.
matekom kb 4 pont lett:))))))))))))
Szóval....csak relax
AZ ENYÉM BORZALMAS LETT, ÉS MÁR CSAK NEVETNI TUDOK RAJTA:DDDD
A matekból szerintem égi csodának számítana, ha elérnék 15 pontot!!! Igen tudom, ez inkább nevetséges, de hát így jött össze..
Viszont a magyar felvételiben mi volt a tompának a magas hangrendű párja????
És így a magyarról beszélve: az simán ment. Talán 35-40 körüli lesz.
Ahol írtam, szinte mindenki félig üresen adta be a matekot tehát tényleg ne aggódj!!!
Egyébként én jövőhétig nem is akarom meghallani a "felvételi" szót. Végre túlestünk rajta..
OHH ne aggódj!
Én otthon sírtam, most meg már csak nevetek!! :)))
A magyarom még elég jó lett szerintem, de a matek....
Ha elérek 10 pontot az már tényleg csoda!! Úgyhogy nyugi.
Egyébként hova akarsz jelentkezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!