Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kinek hogy sikerült a 2016-os...

Kinek hogy sikerült a 2016-os felvételi?

Figyelt kérdés

Nekem borzasztóan...

Nyugtatót kellett beadni :(

Csak a magyart néztem meg ,ami javítókulcs szerint kb. 36-37 pont

(és tudom,hogy én többet tudok ennél)

A matekot meg sem merem nézni.......

Gyalázatos lett!!!! :( :( :(

2016. jan. 16. 14:48
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Te hat vagy négyosztályosba felvételizel? Mert a hatosztályos nekem is borzasztóan sikerült!!! ): még a magyar talán jobb mint a matek
2016. jan. 16. 19:29
 12/21 A kérdező kommentje:

4 osztályosba mennék (esetlég 5 ,ha lenne esélyem NYEKre bejutni,bár kétlem)

Ezekbe szeretnék menni bár lehet ,hogy néhányról le kell mondanom:

Szerb Antal gimnázium(Budapest):nyek vagy sima

Neumann János számítástechnikai szakközépiskola (Budapest): Nyek,infó vagy tömkom

Corvin Mátyás gimnázium (Budapest): Nyek

Szent László Gimnázium(Budapest,kőbánya) : rajz vagy tömkom

2016. jan. 16. 19:47
 13/21 kocsisbarbi válasza:
Nekem magyar jo lett de hat a matek nagyon off...g*ci ilyen nehezet meh eletembe nem irtam szoval ne felj matekbol mindenki azt mondta nehez meg gyasz lett nekeik szoval en is orulok ha lesz 20 p :DDD
2016. jan. 16. 19:51
 14/21 anonim válasza:
Hát nem vagy egyedül. A magyar az jó lett, bár mondjuk azt nem értettem amikor a g betűs szavakat kellett csoportosítani. De a matek az valami KATASZTROFÁLIS lett. Szerintem nehezebb volt a mint a tavalyi örülök ha 10 pont meglesz. De nyugi, szerintem mindenki megmondja, hogy nagyon nehéz volt a matek Én sem merem megnézni a matekot xd
2016. jan. 16. 20:05
 15/21 anonim ***** válasza:
Magyar jó, matek eszméletlen sz@*. Amúgy nemtudomhányadik válaszoló: tompa-tömpe :D
2016. jan. 16. 20:23
 16/21 anonim válasza:

Egy pillanatig se aggódj! Én ha összesen egy 300 órát nem tanultam az egész felvételire akkor egyet sem. Már vagy másfél éve készülök rá. (Tudom kicsit túlzás) A matekkal sincs bajom csak ötösöm volt eddig végig azt most jött ez a felvételi és hát nagyon örülök ha meg lesz a matek 30 pont de , akkor sokat mondtam. Nekem az egyik jó barátnőm aki most 9.-es azt mondta h "Ne izgulj, a matek nagyon nehéz de a magyarral javítasz." Gondoltam hülyeséget beszél hisz itthon már szinte hibátlanra megírtam a korábbiakat. De a matek végén csak így hirtelen beugrik? hogy mit mondott. Teljesen igaza volt. Beszéltem több ilyen oktatási szervezővel és mind mondta hogy nehezítettek a tavalyihoz is képest ami az sem volt könnyű. Most lehet ha itthon nyugodt környezetben megírnám jobb lenne de szerintem mindenkinek. Nem sikerült jól? Ne aggódj akkor senkinek sem. Hidd el az a főbb hogy másoknak hogy sikerült mert ha összvissz 30 pont a tied (ez csak egy példa) és másoknak meg 10 körül van akkor önmagában a 30 pont nem annyira jó de így hogy másoknak milyen így már szinte tökéletes. Én mikor kijöttem zokogtam Édesanyám kérdezte hogy milyen volt mondom inkább hagyjuk.

Én sajnos elkövettem azt a hibát hogy megnéztem a matekot de nem kellett volna. Szerintem te sem tedd. Majd kiderül. Már úgysem tudsz rajta változtatni.

Sajnos nekem is 2 nyugtatóval kellett kezdenem mert én pánik beteg vagyok.

De semmi pánik ne félj! :) Ha olyan suliba mész ahol van szóbeli még azzal is tudod javítani. :)

2016. jan. 17. 00:17
 17/21 Józsika77 válasza:
79%
Én világ életemben matekos voltam szeretem értem!A 10. feladatot én sem tudtam megoldani de itthon átnéztem és nem is volt olyan nehéz :)! Megnéztem a megoldókulcsot mind a két tantárgyból.A magyar 5-6 ponttal jobb lett összességében olyan 74-76 pont körül irtam. Ami a lényeg! Ne izgulj az osztálytársaim mind szart irtak matekból pedig valamelyiküknek jobb az átlaga is! Nagyon leviszik a ponthatárt!Egyébként meg a suliknak az a lényeg hogy felvegyék a gyerekeket erre kapnak pénzt.Először felveszik az azokat akiknek 80+ kb ez a réteg 1%. Utána jön az átlagos és ott vagy te is. Ha te a felvételivel kapcsolatban kiírsz kérdést a gyikre akkor az azt jelenti hogy érdekel a tanulás vagyis egy inteligens gyerek vagy ! Csak hajrá ne szomorodj el mert a szóbeli sokat visz
2016. jan. 17. 06:20
 18/21 anonim válasza:
Jaj :( hat a matek az kriminális lett rairtam a nevem azt hittem haza futok pedig eleg jo vagyok matekbol... :( nalunk nagyon sokan sírva jöttek ki en meg vártam míg haza erek es el sirtam magam... :(
2016. jan. 17. 09:34
 19/21 anonim válasza:
nem tudom, hogy ez nyugtat e, de nekem se lett túl jó. Egy csomót gyakoroltam, készültem, és egyszerűen sehogy se sikerült. Dühös vagyok, de hát ez van! :/
2016. jan. 18. 14:30
 20/21 anonim válasza:
Szia nekem jól sikerült egy két hibám volt,remélem felvesznek téged!:)
2017. jan. 21. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!