Melyik természettudomány hasonlít legjobban a mágiához? (Nem jóga és homeopátia)
Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy minden mágiáról szóló könyvben vagy filmben (pl.: Harry Potter, MLP, stb.) tanulják a mágiát, ami engem nagyon érdekelne, ha létezne. Tudom, vannak ilyenek, hogy csillagjóslás, jóga, homeopátia (nem leszóláaképpen) de ezek nem igazi tudományok. Szóval?#Harry Potter #valóság #tudomány #homeopátia #természettudomány #jóga #mágia #jóslás #áltudomány #Én kicsi pónim
2015. dec. 22. 18:53
11/19 A kérdező kommentje:
Első válaszadó: nem sok újat mondtál, de köszi :)
második válaszadó: LOL
3-10 hát ez nem sokat segített
2015. dec. 23. 12:01
12/19 anonim válasza:
Ha ide számítod az ipari technológiákat is. -
Az ötvözött acélok lágyítása. Ha króm, nikkel, és volfrám együtt jelen van, és együttes mennyiségük nagyobb mint 2-3%, a legkacifántosabb fekete-mágiához hasonlít a művelet.
13/19 anonim válasza:
Khmnn, kedves kérdező, a természettudományok a következőek kb.: matek, kémia, fizika, biológia, földtudomány, környezettan. (Most felsoroltam Az ELTE TTK által kínált szakokat...) Szóval ezek közül lehet válogatni, akkor miért írsz ilyent: "nem sok újat mondtál, de köszi"? Ordító, hogy nagyjából a kémia meg a fizika a "valóságos mágia". Az általad felsoroltak meg nemhogy természet-, de áltudományok. És azok is maradnak.
14/19 anonim válasza:
A zsenikének üzenem aki valószínüleg a VELESZÜLETETT örökletes betegségek gyógyíthatatlan volta miatt nézi semmibe az orvostudományt:A tudomány nem mágia.Ergó egy genetikai eredetű betegséget (teszem azt progéria) nem lehetséges gyógyítani.Mintha azt kérnéd egy vegyésztől hogy állítson elő egy H12C képletű vegyületet.Ami lehetetlen az lehetetlen.
15/19 anonim válasza:
Egyébként tudok ajánlani magyar orvosbiológust aki rendszeresen ír a homeopátia hatástalanságáról.Tessék utánanézni Dr.Boldogkői Zsolt nevének
16/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Hogy a kérdésedre is kapj már választ és ne csak szájtépést, a parapszichológia, mint tudományág gyűjti magába a mágiához kapcsolódó dolgokat. Ott nézz szét!
17/19 anonim válasza:
Engem a labor emlékeztet mindig bájitaltanra:D
18/19 anonim válasza:
Kvantumfizika. Az atomi világ tulajdonságai egészen mások, mint amit a mindennapjainkban megszoktunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!