Mi történne akkor? Időutazás :D
Mondjuk ha csak 1 napot menne vissza másik te! akkor talán nem változna olyan sok minden!
Amúgy le is tesztelheted milyen lenne ha összedolgozhatnál a jövőbeli éneddel:
https://www.youtube.com/watch?v=G-oOnYaYxqM
:D
,,Az időnek egyetlen oka van; Minden nem történhet egyszerre." (Albert Einstein)
Egyet értek Einstein úrral! Szerintem a világon minden, mindig megtörténik! Az idő az ami ezt elosztja, és megfigyelhetővé teszi.
Visszamehetsz, átírhatod a múltat, de attól még létezik olyan párhuzamos valóság is, ahol ezt nem tetted meg, és minden megy tovább ugyan úgy... :)
"Szerintem a világon minden, mindig megtörténik!"
pontosabban: Előbb-utóbb minden megtörténik...(végtelenségéből adódóan)
Huhh, hát igen ezek miatt elég furán alakulnának ki a helyzetek, hiszen egy ember rengeteg másik ember életére is hatással van, minden nem tűnhetne csak úgy el. Régebben néztem egyébként egy ilyen sci-fi sorozatot ami lényegében a párhuzamos világokról szólt, nagyon érdekes volt. Bár sok időt megjártak benne, az igen furcsa volt, hogy sosem találkoztak önmagukkal, pedig szinte minden klappolt az ő életükkel. Szóval tényleg színes fantázia kell ahhoz, hogy ezeket el tudjuk képzelni. :D Egyébként most eszembejutott még egy film, ami a párhuzamos világokról szólt, ebben a srác mindig megölte a másik dimenziókban lévő énjeit és ezáltal mindig erősebb és erősebb lett. :D Ez valamilyen szinten alá is támaszthatná azt, hogy nem függünk a másik dimenzióbeni énjeintktől, bár ezt csak így halkan jegyezném meg. :) Einstein egyébként tudhatott valamit, bámulatos egy elme volt.
Valahol egyszer olvastam egy furcsa gondolatot még ennek kapcsán, ami az emberi mértékekről szólt, miszerint az idő és még sok más, csak nekünk embereknek szab határt, mintha magunkat szabályoznánk ezekkel az egységekkel. Fura érzés kapott el mikor ezen sorokat olvastam, és valamelyest, lehet hogy ez a gondolat is rejt némi igazságot, hiszen az őseink nem tudtak repülni semmilyen formában még, viszont a madarak már igen. :) Lehetségesnek gondolnám, hogy ennek az időutazós történetnek is van valami természetes változata. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!