Avoner kérdése:
Zöldség gyümölcs fontossága vendéglátásban?
Figyelt kérdés
2015. nov. 25. 16:35
2/4 A kérdező kommentje:
Hogy miért fontos? mire használjuk fel a vendéglátói iparban? szükségesek?
2015. nov. 25. 17:01
3/4 anonim válasza:
-Feltálalják
-Feltálalják de csak dísz (pl. zeller zöldje)
-Dísz (pl. egy gyümölcsöstál)
4/4 anonim válasza:
A natúr "feltálaláson" kívül alapanyagok (főzelékekhez, levesekhez, köretekhez, salátákhoz, édességekhez), ill. díszítésre is használhatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!