Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Rávilágítottam a lézeremmel a...

Rávilágítottam a lézeremmel a nyelvemre és most olyan mintha nem érezném, ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Olyan érzés mint mikor a fogorvos bead egy érzéstelenítőt.

Nem fókuszáltam a nyelvemre, így kétlem, hogy megégett volna(gyufát gyújt a lézer ha fókuszálom)

Viszonylag erős zöld lézerről van szó [link]

2015. nov. 23. 20:30
 1/6 A kérdező kommentje:
A nyelvem tetején is működik, de az oldalán a leghatásosabb
2015. nov. 23. 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Erre mit lehet mondani.

Inkább nem írom le mert megsértődnél.

Lehetőleg se másokat se magad ne égesd össze ekkora energiával. Mások pengével vagdossák a bőrüket és azzal hülyülnek te meg lézerrel ártasz magadnak. Szerintem inkább vigyázz a testi épségedre és másokéra is. Legalább is ez javaslat, ha elfogadod. :)

próbálj meg felelősséggel bánni az ilyen veszélyes eszközökkel. Nekem is van ilyen de nem égetek semmilyen élőlényt vele, főleg magamat nem.

Esetleg próbálj meg felizzított gombostűt a nyelvedbe szúrni... de nehogy megtedd, csak hogy fokozzam az őrültséget és érezd a súlyát mekkora marhaság amit csinálsz.

2015. nov. 24. 04:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mitől lehet, hát attól, hogy sztéket sütöttél marhanyelvből és az ideget is jól megmelegítetted, ha szerencséd van akkor csak ideiglenesen sérült és elmúlik, de ha nem akkor meg is eheted már kis sóval borssal ha jól átsült.
2015. nov. 24. 04:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Először nem szándékosan csináltam, de pár perc múlva elmúlt. Másodszor azért, hogy biztos az okozta-e, harmadszor pedig azért, hogy megnézzem működik-e a nyelvem tetején is.

De akkor mostantól inkább hanyagolom

2015. nov. 24. 06:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Régen ez vasalóval ment... az egyik fülét véletlenül égette meg a delikvens, mert csörgött a telefon.

De aztán ugye fel kellett hívni az orvost is...

2015. nov. 24. 12:41
 6/6 anonim ***** válasza:

...jaj ez a vasalós nagyon jó. De az is tetszik, hogy

"Először nem szándékosan csináltam, de.. harmadszor pedig azért, hogy megnézzem működik-e a nyelvem tetején is."

Ugye, ott is véletlenül?

Már megnéztem a témakört, véletlenül nem a humor kategóriát nézem-e? De nem.

2015. nov. 24. 18:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!