Rávilágítottam a lézeremmel a nyelvemre és most olyan mintha nem érezném, ez mitől lehet?
Olyan érzés mint mikor a fogorvos bead egy érzéstelenítőt.
Nem fókuszáltam a nyelvemre, így kétlem, hogy megégett volna(gyufát gyújt a lézer ha fókuszálom)
Viszonylag erős zöld lézerről van szó [link]
Erre mit lehet mondani.
Inkább nem írom le mert megsértődnél.
Lehetőleg se másokat se magad ne égesd össze ekkora energiával. Mások pengével vagdossák a bőrüket és azzal hülyülnek te meg lézerrel ártasz magadnak. Szerintem inkább vigyázz a testi épségedre és másokéra is. Legalább is ez javaslat, ha elfogadod. :)
próbálj meg felelősséggel bánni az ilyen veszélyes eszközökkel. Nekem is van ilyen de nem égetek semmilyen élőlényt vele, főleg magamat nem.
Esetleg próbálj meg felizzított gombostűt a nyelvedbe szúrni... de nehogy megtedd, csak hogy fokozzam az őrültséget és érezd a súlyát mekkora marhaság amit csinálsz.
Először nem szándékosan csináltam, de pár perc múlva elmúlt. Másodszor azért, hogy biztos az okozta-e, harmadszor pedig azért, hogy megnézzem működik-e a nyelvem tetején is.
De akkor mostantól inkább hanyagolom
Régen ez vasalóval ment... az egyik fülét véletlenül égette meg a delikvens, mert csörgött a telefon.
De aztán ugye fel kellett hívni az orvost is...
...jaj ez a vasalós nagyon jó. De az is tetszik, hogy
"Először nem szándékosan csináltam, de.. harmadszor pedig azért, hogy megnézzem működik-e a nyelvem tetején is."
Ugye, ott is véletlenül?
Már megnéztem a témakört, véletlenül nem a humor kategóriát nézem-e? De nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!