Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Az első emberek feketék...

Az első emberek feketék voltak igaz?

Figyelt kérdés
A tudomány mai állása szerint az emberiség bölcsője Afrika,akkor az első embereknek pedig négereknek kellett lennie.Ezt jól gondolom így?
2015. nov. 3. 16:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem is mondta senki, hogy évtizedek alatt bekövetkező változás - itt évezredekről (de inkább még többről) van szó + keveredés is volt az itt élő meandervölgyiekkel (a homo sapiens esetében), akik régebb óta éltek a mérsékelt égöv alatt, tehát náluk a "fehéredés" folyamata előrehaladtabb lehetett.
2015. nov. 3. 20:44
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

"Az barna bőrű ember nem tud évtizedek alatt kifehérdeni.Gondolj az amerikai négerekre akik kb. az 1800-as években telepedtek le Észak-Amerikában.200 éve ott élnek és én még egyről sem hallottam,hogy kifehérdett volna."

Leginkább az USA déli államaiban vannak négerek. Ott nem is fehérednek ki. De az északibb államokban igen.

2015. nov. 3. 21:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem nagyon keveredtek a neandervölgyiekkel, mert még az európaiak génjeiben sem maradt sok a neandervölgyi génekből. Úgyhogy ez által csak egy-két árnyalatot fehéredhettek.
2015. nov. 3. 22:34
 14/16 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Múltkor láttam, hogy két színtiszta cigánynak szőke kisbabája volt, márpedig biztos, hogy nem úgy fogadták örökbe."

Providentes behajtó nem szőke?

Komolyan, tényleg ilyesmi alapján nyilvánítasz sziklaszilárd véleményt?

Én meg ismerek fehérbőrű, szőke, kék szemű apát, szeplős fehér vörös hajú anyát és mindkét lányuk kreol, fekete göndör hajú. Dédnagypapa volt anyai oldalon elefántcsontparti fekete.

A genetika nagyon máshogy működik, mint hiszed.

Senki nem fehéredik generációk alatt, csakis génkeveredéssel.

2015. nov. 4. 10:41
 15/16 anonim ***** válasza:

#8: Értem, köszönöm!

Kérdező: Ha ez ilyen gyorsan megy, akkor hogy lehet, hogy még szinte tisztán őrzik a közel-keleti és indiai vonásokat, bőrszínt a cigányok, mikor 500, mások szerint 700 éve élnek itt?

2015. nov. 4. 12:56
 16/16 anonim ***** válasza:
"Nem. Az első emberek fehérek voltak. Ugyanis a homo sapiens sapiens 10 ezer évvel ezelőtt jelent meg Európában." - ugye tisztában vagy vele, hogy bőrszíntől függetlenül az összes ember ugyan ebbe a fajba tartozik? Úgyhogy, nem értem, ez hogyan lehet érv.
2015. nov. 6. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!