Az első emberek feketék voltak igaz?

"Az barna bőrű ember nem tud évtizedek alatt kifehérdeni.Gondolj az amerikai négerekre akik kb. az 1800-as években telepedtek le Észak-Amerikában.200 éve ott élnek és én még egyről sem hallottam,hogy kifehérdett volna."
Leginkább az USA déli államaiban vannak négerek. Ott nem is fehérednek ki. De az északibb államokban igen.

"Múltkor láttam, hogy két színtiszta cigánynak szőke kisbabája volt, márpedig biztos, hogy nem úgy fogadták örökbe."
Providentes behajtó nem szőke?
Komolyan, tényleg ilyesmi alapján nyilvánítasz sziklaszilárd véleményt?
Én meg ismerek fehérbőrű, szőke, kék szemű apát, szeplős fehér vörös hajú anyát és mindkét lányuk kreol, fekete göndör hajú. Dédnagypapa volt anyai oldalon elefántcsontparti fekete.
A genetika nagyon máshogy működik, mint hiszed.
Senki nem fehéredik generációk alatt, csakis génkeveredéssel.

#8: Értem, köszönöm!
Kérdező: Ha ez ilyen gyorsan megy, akkor hogy lehet, hogy még szinte tisztán őrzik a közel-keleti és indiai vonásokat, bőrszínt a cigányok, mikor 500, mások szerint 700 éve élnek itt?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!