Mit tudnak tejfalussy andrásról?
egyetemi hallgatóként (müszaki) engem nagyon felháboritott, ahogy ez a sarlatán dobálózik olyan dolgokkkal, amiröl a legkevesebb fogalma nincs.pl homályos(esetleg erösen megfakult) számelméleti ismeretekkel rendelkezve pusztán (egyébként eléggé idötmult) matematikai-filozofiai uton elmélkedik a nullával végzett müveletekröl, és természetesen ehhez a témakörhöz kapcsolodo több száz éves konvenciokat is összefüggésbe tudja hozni a népbutitással, mint általában mindent. (olvassátok el ahogy tiltakozik a nulla használata ellen)
Szevasz!
Én semmit, de azt tudom, hogy a világon mindenhol /!/ a család- és utónevet nagybetűvel írják!
Te kisbetűvel írod a nevedet? Üdv: StMiklos
Bocsi kedves kérdező, de ne háborogj, egy szerencsétlen (igaz bizonyos tekintetben közveszélyes) elmebetegen.
Szerintem, aki veszi a fáradságot és bele-bele olvasva végig böngészi ezt a "honlapot" (?), rögtön kirajzolódik előtte a kórkép. A nyolc általános bőven elég hozzá.
Nem tudom pontosan, hogy mi a megnevezése az intézetnek, ahol dolgozott, azt hiszem, Országos Mérésügyi Hivatal? Én annak kapcsán olvastam tőle fejtegetéseket először, hogy a csökkentett nátriumtartalmú só használata(a kálium bevitel javára) milyen fiziológiai károkat képes okozni az emberi szervezetben-aminek azt gondolom, -bár szakértő nem vagyok a témában-van alapja, de legalábbis elgondolkodtató. Aztán ezt az elméletét ő is alaposan továbbgondolta, na ,ami itt jön, az már több,mint félelmetes konspiráció-elmélet a magyarok kiirtására stb. Én azt gondolom, hogy ez az ember egy abszolút jószándékú, nem műveletlen, eléggé tájékozott valaki lehetett addig, amíg agyára nem ment a saját mániája.
Sajnálom. Ezt a mulla-ügyletet majd megkeresem,kíváncsi vagyok rá,mi is ez. (Egyébként szintúgy műszaki,bár nem egyetemista)
szerintem valamilyen szinten igaza lehet a kálium-kloriddal kapcsolatban,
nekem viszont gyanús, hogy láttam őt a mátra-TV-ben (Youtube)
és nekem ő is, ahogyan a beszélgetőpartnere is,
eléggé talmudista figurának tűnik...
egyszerűen nem nézett a kamerába a videón..
szerintem a sót, amit 400 Ft/kg áron ad, a nyírtassi compex-es barátaitól szerzi be
úgy tűnik, valami sántít a dologban az ő nagy "magyarság-megsegítésében"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!