Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit tudnak tejfalussy andrásról?

Mit tudnak tejfalussy andrásról?

Figyelt kérdés

[link]

egyetemi hallgatóként (müszaki) engem nagyon felháboritott, ahogy ez a sarlatán dobálózik olyan dolgokkkal, amiröl a legkevesebb fogalma nincs.pl homályos(esetleg erösen megfakult) számelméleti ismeretekkel rendelkezve pusztán (egyébként eléggé idötmult) matematikai-filozofiai uton elmélkedik a nullával végzett müveletekröl, és természetesen ehhez a témakörhöz kapcsolodo több száz éves konvenciokat is összefüggésbe tudja hozni a népbutitással, mint általában mindent. (olvassátok el ahogy tiltakozik a nulla használata ellen)

2010. márc. 17. 18:31
 1/8 anonim ***** válasza:
szereti a tejet
2010. márc. 17. 18:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindig létezni fognak ökrök... Egynémelyeket karámban tartanak, a többiek megtanultak beszélni. Engem jobban zavar mikor monjduk egy 14 éves érdeklődik a csillagásazt iránt és ilyen áltudományos specifikáció-összeesküvéselmélet-oldalkra bukkan ami szépen van megfogalmazva és azt egyből benyalja mert még nem tudja megkülönböztetni a valódi, értékes információt a halandzsától. Ilyen veszély rejlik az összes ilyenben,,, Szvsz.
2010. márc. 17. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:

Szevasz!

Én semmit, de azt tudom, hogy a világon mindenhol /!/ a család- és utónevet nagybetűvel írják!

Te kisbetűvel írod a nevedet? Üdv: StMiklos

2010. márc. 17. 18:56
 4/8 A kérdező kommentje:
nem, de ez az ember megérdemli, mert ö pl a politikusok, kutatok, tudosok, tanárok és minden, általa lenézett foglalkozás szavát idézöjelbe irja, kimutatva az a duzzogást, ami egy ilyen koru embernél igencsak szánalomra mélto.
2010. márc. 17. 19:08
 5/8 dellfil ***** válasza:

Bocsi kedves kérdező, de ne háborogj, egy szerencsétlen (igaz bizonyos tekintetben közveszélyes) elmebetegen.

Szerintem, aki veszi a fáradságot és bele-bele olvasva végig böngészi ezt a "honlapot" (?), rögtön kirajzolódik előtte a kórkép. A nyolc általános bőven elég hozzá.

2010. márc. 18. 01:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom pontosan, hogy mi a megnevezése az intézetnek, ahol dolgozott, azt hiszem, Országos Mérésügyi Hivatal? Én annak kapcsán olvastam tőle fejtegetéseket először, hogy a csökkentett nátriumtartalmú só használata(a kálium bevitel javára) milyen fiziológiai károkat képes okozni az emberi szervezetben-aminek azt gondolom, -bár szakértő nem vagyok a témában-van alapja, de legalábbis elgondolkodtató. Aztán ezt az elméletét ő is alaposan továbbgondolta, na ,ami itt jön, az már több,mint félelmetes konspiráció-elmélet a magyarok kiirtására stb. Én azt gondolom, hogy ez az ember egy abszolút jószándékú, nem műveletlen, eléggé tájékozott valaki lehetett addig, amíg agyára nem ment a saját mániája.

Sajnálom. Ezt a mulla-ügyletet majd megkeresem,kíváncsi vagyok rá,mi is ez. (Egyébként szintúgy műszaki,bár nem egyetemista)

2010. márc. 20. 22:38
 7/8 anonim ***** válasza:

szerintem valamilyen szinten igaza lehet a kálium-kloriddal kapcsolatban,

nekem viszont gyanús, hogy láttam őt a mátra-TV-ben (Youtube)

és nekem ő is, ahogyan a beszélgetőpartnere is,

eléggé talmudista figurának tűnik...

egyszerűen nem nézett a kamerába a videón..

szerintem a sót, amit 400 Ft/kg áron ad, a nyírtassi compex-es barátaitól szerzi be

úgy tűnik, valami sántít a dologban az ő nagy "magyarság-megsegítésében"

2012. nov. 15. 23:43
 8/8 anonim ***** válasza:
biztos, hogy van valami trükk a dologban
2012. nov. 15. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!