Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek vannak ufok?

Szerintetek vannak ufok?

Figyelt kérdés
Nem a Foldon hanem a vilagurben,momdjuk eleg hihetetlen hogy az egesz vilagegyetemben egyedul csak mi elunk (szerintem vannak,de ezt mindenki maga donti el)
2015. okt. 26. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Rosszul tetted fel a kérdést, mert amire te gondolsz az a földönkívüli élet, nem pedig UFO.
2015. okt. 26. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Az UFO ugye azonositatlan repulo targyat jelent. Az, hogy “azonositatlan” valojaban szemelyfuggo es idofuggo dolog. Vagyis lehet, hogy pl en nem tudom, hogy mi az, akkor nekem az egy UFO, neked pedig nem, mert te mar tudod mi az. De ha 10 perc mulva en is megtudom, akkor immar nekem sem UFO, azaz 10 percig UFO, utana nem.

Ilyenekkel tele van a legkor, idorol idore ropkodnek dolgok, amikrol peldaul az illetekes legiiranyitas nem tudja, hogy mi az (csak azt latja hogy ott repul valami), akkor az egy UFO. Valojaban az UFO kifejezes pont az ilyen helyzetekre lett kitalava, nem pedig a foldonkivuli urhajokra. Altalaban az UFO-krol kiderul, hogy valami titkos katonai kiserleti repulo vagy hasonlo, esetleg elszabadult meteorologiai ballon, amirol a polgari legiiranyitasnak nincs tudomasa.

Amire viszont te gondolsz, az nem UFO, mert az UFO-t alapvetoen a foldi legkorre ertjuk. Vagyis ha valami az urben ropkod, de nem tudjuk mi az, akkor az csak egy azonositatlan csillagaszati objektum. Ilyenbol rengeteg van, es altalaban eleg nagyok, azaz egy kis urhajocskat a szomszed galaxisban nem olyan konnyu meglatni. Nincs jelenleg ismert, igazoltan meseterseges , de nem emberi eredetu eszlelt objektum az urben.

Amivel kapcsolatban viszont te ervelsz, az meg csak nem is az urhajo, hanem az elet a foldon kivul. Nem tudom, a foldon kivuli eletrol miert mindenkinek az jut eszebe, hohgy biztos osi, nagy tudasu lenyek, akik bolygonyi meretu urhajokat gyartanak. Szerintem siman lehet odakint elet, de semmi sem tamasztja ala, hogy ennek bonyolultabbnak kell lennie a baciknal vagy a novenyeknel. Mibol gondoljuk, hogy elottunk jarnak? Vagy ha elottunk jarnak, mibol gondoljuk, hogy a civilizaciojuk nem omlott ossze, mibol gondoljuk, hogy el tudtak hagyni a bolygojukat? Ha feltesszuk, hogy ugyanaz a fizika vonatkozik rajuk, mint rank, akkor ugyanazokkal a problemakkal neznek szembe, mint mi, es ugyanannyira soha nem hagytak el a sajat naprendszeruket, ahogy feltehetoen mi se fogjuk. Tudom, ez lelomboz, de elj egyutt vele.

2015. okt. 26. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Még ha csak primitív (mondjuk baktériumszerű) élet is, de csodálkoznék ha sehol selenne.
2015. okt. 26. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!