Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek vannak ufok?

Lőrinc3 kérdése:

Szerintetek vannak ufok?

Figyelt kérdés
Csak őszinte válaszokat szeretnék erről olvasni akik komolyan foglalkozik ezekkel a jelenségekkel.
2013. júl. 27. 12:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lennének azonosítatlan repülő tárgyak?

Pesta bá a pusztában állva meglátja, hogy elmegy felette egy Blackbird mach 3-mal, fogalma se lesz, hogy mi a rák történt.

2013. júl. 27. 13:00
 2/10 Dalek Traak válasza:
Gondolom az ufo alatt a földönkívülieket illetve azok űrhajóit érted. A válsz a kérdésedre az, hogy vannak. Rengeteg ember számol be róla, hogy valami nem evilági dolgot látott. Ha pedig az UFO észleléseknek csupán 1% mögött állnak idegenek, már az is fantasztikus. Ezenkívül sok bizonyíték van az idegenek itt jártára az ősi kultúrákban szerte a világon.
2013. júl. 27. 16:38
 3/10 A kérdező kommentje:
De mi értelme van annak hogy nem nyilvánosan akarják ezt felszínre hozni igaz hogy az emberek ezt megpróbálják eltűntettni illetve meg akadályozni hogy te és én erről tudomást vegyünk de nem értem hogy mi az oka hogy nem tisztázódik a helyzet velünk és az idegen civilizációval szemben mi értelme van mind az emberek részéről mind az ufók részéről ez a nagy titkolózás .
2013. júl. 27. 17:16
 4/10 Dalek Traak válasza:

A leggyakrabban azt mondják, ha felfednék az idegenek létezését és minden velük kapcsolatos dolgot, akkor a vallások teljesen felülíródnának és összeomlana a társadalom.

De inkább lehet, hogy valamilyen földönkívüliekkel való megállapodás értelmében tagadják a puszta létezésüket is.

2013. júl. 27. 17:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Igazad lehet de mi van ha fél akármelyik oldal is igazi kapcsolatot teremteni mi van ha a földön kívülieknek is vannak gyenge pontjai bármilyen intelligens lényeknek is tartják őket és lehet hogy tudják hogy az emberek erre rá jöttek és nem akarnak olyan kudarcot mint a Rooeseveli incidensnél történt, de az is lehet hogy csak a két civilizáció még mindig csak egymást tanulmányozzák.
2013. júl. 27. 18:02
 6/10 anonim ***** válasza:

1. Ha az UFO-n a valós jelentését - Unidentified Flying Objects - azonosítatlan repülő tárgyat értesz, igen, vannak olyan repülő tárgyak, amikről - vagy a megfigyelés rövid ideje, vagy a megfigyelő berendezés/személy esetlensége miatt - nem lehet megállapítani kilétüket.

2. Ha földönkívüli életre (nem kell feltétlenül civilizáltnak lennie) gondolsz, azok is létezhetnek. Lásd Drake-formula: [link]

3. Annak viszont igen elenyésző a valószínűsége, hogy ezek az értelmes/civilizált/fejlett földönkívüliek repülő csészealjakkal, vagy valami hasonlóval látogassanak meg minket. Az meg már abszolút képtelenség, hogy csak egy adott állam vezetőivel/kormányával vették fel a kapcsolatot és ezt mindenki elől eltitkolják.

Egyrészt amatőrcsillagászok milliói figyelik az eget, amatőr-rádiósok milliói hallgatják az étert - igen gyorsan kiderülne a turpisság, pláne az Internet korszakában.

Másrészt: egy ilyen jellegű titokról nem egy embernek kell tudnia. És amiről nem csak egy ember tud, az már nem titok. Pláne egy ennyire izgalmas titkot nagyon könnyen kibeszélnének. Lásd a PRISM és Snowden úr esetét.

2013. júl. 27. 19:12
 7/10 A kérdező kommentje:
De akkor mi értelme van a rövid látogatásnak meg asok bujócskának.
2013. júl. 27. 21:42
 8/10 anonim ***** válasza:

"De akkor mi értelme van a rövid látogatásnak meg asok bujócskának."

A bújócskának szimplán annyi, hogy messzire vagyunk.

Tegyük fel, hogy a csillagászok találnak egy bolygót monmdjuk 40 fényévre, ahol elvileg lehetne élet.

Állatira sok idő oda eljutni; nem tudni, mire lehet számítani (barátságosak lesznek az idegenek, vagy megeszik a hivatlan látogatókat reggelire - majd beállítanak ide vacsorázbi); ha lenne ott nyersanyag, elszállítása nem lenne kifizetődő.

Szóval akkor inkább bújocskázunk.

A rövid látogatásokra meg nincs megbízható, releváns bizonyíték.

2013. júl. 27. 21:53
 9/10 A kérdező kommentje:
Én ezt mind megértem amit mondol de nem elképzelhető az hogy már van kapcsolat más civilizációval szerintem.Ha mi tudunk róluk akkor ők akik már az ókorban felfedték magukat az abban az élő nemzedéknek menyivel inkább nem de?Azért írok róla mert én amit már le írtam láttam furcsa dolgot fölszállnia földről.
2013. júl. 30. 11:56
 10/10 anonim ***** válasza:

"Ha mi tudunk róluk"

De nem tudunk róluk. Nem tudjuk, hogy hol vannak, hogy méznek ki.

Csak sejtéseink vannak, matematikai modelleink, hogy kéne lennie még a a távoli világürben életnek.

"Azért írok róla mert én amit már le írtam láttam furcsa dolgot fölszállnia földről."

Az hogy láttál fölszállni "furcsa dolgot a földről" az még nem jelenti azt, hogy földönkívüli volt (UFO - azonosítatlan repülő objektum - még persze lehetett).

Lehet érzéki csalódás; lehet, hogy ami fölszállt, egy létező dolog csak te nem ismered; lehet hogy egy általad ismert dolog szállt fel, csak az emlékeid szépítenek egy kicsit rajta.

2013. júl. 30. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!