Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek léteznek UFO-k?

Szerintetek léteznek UFO-k?

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 14:12
1 2
 11/18 anonim válasza:
Leteznek.Es sok ev mulva lejonnek latogatoba a foldre.Vagy az emberek koltoznek majd fel valamelyk bolygora.
2010. jún. 4. 22:01
 12/18 anonim válasza:

Biztosan léteznek!

Bizonyíték! : http://www.youtube.com/watch?v=up5jmbSjWkw&feature=related

Lehet ezt a videót is megbütykölték de szerintem nem egyépként, ha nem létezne nem is beszélnénk erről.

2010. júl. 13. 12:33
 13/18 anonim válasza:
Egyérelműen léteznek, de jó messze, és szerintem kölcsönösen nem tudunk egymásról. Nehezen foja bárki is bemagarázni nekem, hogy az egész mindenségben csak ezen az egy bolygón működik élet. Gondoljatok bele, ha nem is ebben a naprendszerben/galaxisban, akkor valamelyik másikban. Mert azt senki nem tudja, hol van ennek az egésznek vége... Rengeteg bolygó létezik, aminek ismerjük körülbelül a 0,1 százalékát, és még így is nagy számot mondtam...
2010. aug. 10. 22:41
 14/18 anonim válasza:
biztos hogy van valami.úgy ahogy a földön is van élet más hol is kialakulhatott.
2010. szept. 8. 13:30
 15/18 anonim válasza:

Ha a földönkívüliekre gondoltál, szerintem az a hülyeség, hogy nem léteznek. Szinte nulla valószínűsége, hogy egyedül legyünk.

Ha meg azt nézzük, hogy még máig sem képesek rájönni az élet kialakulására -sosem lesz egy kupac különböző szénvegyületből baktérium-, valahonnan ide is úgy "jött" az élet. És ha jött, miért csak ide, és máshol miért halt volna ki ?

Minden bizonnyal léteznek, csak a hatalmas távolságok miatt soha sem fogunk velük találkozni. Persze kivéve akkor, ha rájövünk hogyan lehetne úgy görbíteni a teret, ahogy szeretnénk, akkor akár találkozhatnánk is.

2010. okt. 4. 17:22
 16/18 anonim válasza:
Igen, és földönkívüliek is.
2011. dec. 27. 10:31
 17/18 anonim válasza:
Valószínű
2015. okt. 31. 12:35
 18/18 anonim válasza:
100%
Csak amíg nem azonosítják őket.
2020. dec. 12. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!