Természet feletti?
Szóval
Ma 2015 szeptember 11.-e van
2001-ben történt a katasztrófa az ikertornyokkal
Ez 14 éve volt
Én 14 éves vagyok
Az iskolában papír repülőztünk ma (szept.11.)
És kötelező iskolai gyakorlat révén be mentem a tűzoltósághoz hogy ott dolgozzam le az 50 órát (2001 szeptember 11. Az oda kivezényelt tűzoltók)
Mègis létezik valami természet feletti dolog ami a múltal kapcsol össze vagy ez csak véletlen?
Hogy kerül ez a kérdés a tudományok közé?
Ezotéria.
"A "Természet feletti" kifejezést egybe kell írni. Ezt 14 évesen illene már tudnod."
Meg az igekötő, meg a papírrepülő, meg a "múlttal" két t, meg a központozás, szóval van itt még hova fejlődni.
"Hogy kerül ez a kérdés a tudományok közé?" - nagyon egyszerű: matematika és pszichológia kell a kérdés megválaszolásához.
"Ez 14 éve volt Én 14 éves vagyok" - ez azt jelenti, hogy akkor születtél, vagyis amikor 48 éves leszel, 48 éves évfordulója lesz a merényletnek.
"Az iskolában papír repülőztünk ma (szept.11.)" - aki elkezdte, könnyen lehet, hogy tudat alatt valami szorongást érez az akkori eseményekkel kapcsolatban (megismétlődik, stb), a félelmekre pedig a tudatalatti egyik tipikus megoldási technikája a félelem tárgyának imitálása, eljátszása, megszemélyesítése, stb.
"létezik valami természet feletti dolog ami a múltal kapcsol össze" - létezik, de nem természetfeletti, ok-okozatiságnak hívják, és a természet, a létezés legalapvetőbb törvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!