Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Természet feletti?

Storm007 kérdése:

Természet feletti?

Figyelt kérdés

Szóval

Ma 2015 szeptember 11.-e van

2001-ben történt a katasztrófa az ikertornyokkal

Ez 14 éve volt

Én 14 éves vagyok

Az iskolában papír repülőztünk ma (szept.11.)

És kötelező iskolai gyakorlat révén be mentem a tűzoltósághoz hogy ott dolgozzam le az 50 órát (2001 szeptember 11. Az oda kivezényelt tűzoltók)

Mègis létezik valami természet feletti dolog ami a múltal kapcsol össze vagy ez csak véletlen?

2015. szept. 11. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyilván troll kérdésnek szántad, de ez még kiragadott számokkal való számmisztika-csúfolásnak is kevés.
2015. szept. 11. 21:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Hogy kerül ez a kérdés a tudományok közé?

Ezotéria.

2015. szept. 11. 21:47
 3/5 Clark Kent.. válasza:
A "Természet feletti" kifejezést egybe kell írni. Ezt 14 évesen illene már tudnod.
2015. szept. 11. 21:59
 4/5 anonim ***** válasza:

"A "Természet feletti" kifejezést egybe kell írni. Ezt 14 évesen illene már tudnod."

Meg az igekötő, meg a papírrepülő, meg a "múlttal" két t, meg a központozás, szóval van itt még hova fejlődni.

2015. szept. 12. 00:58
 5/5 anonim ***** válasza:

"Hogy kerül ez a kérdés a tudományok közé?" - nagyon egyszerű: matematika és pszichológia kell a kérdés megválaszolásához.

"Ez 14 éve volt Én 14 éves vagyok" - ez azt jelenti, hogy akkor születtél, vagyis amikor 48 éves leszel, 48 éves évfordulója lesz a merényletnek.

"Az iskolában papír repülőztünk ma (szept.11.)" - aki elkezdte, könnyen lehet, hogy tudat alatt valami szorongást érez az akkori eseményekkel kapcsolatban (megismétlődik, stb), a félelmekre pedig a tudatalatti egyik tipikus megoldási technikája a félelem tárgyának imitálása, eljátszása, megszemélyesítése, stb.

"létezik valami természet feletti dolog ami a múltal kapcsol össze" - létezik, de nem természetfeletti, ok-okozatiságnak hívják, és a természet, a létezés legalapvetőbb törvénye.

2015. szept. 12. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!