Hiszel a természet feletti lényekben?
hát igen vannak még felfedezetlen területek az ocenok
ugy tudom eddig csak 4 km mélyre jutottak le a kutatok és a marianna árok 11 km mély
Roswellröl és az 51-es körzetröl mi a véleményetek?
Szerinted a Természetben megjelennek azok a "dolgok" amelyek felette állnak?
Ha valami "természet feletti", akkor NEM nyilvánulhat meg a természetben.
Akkor meg csak a a gondolatokban, fantáziában, és így tovább... "nyilvánul meg". Vagyis a természetben NEM fogsz beleütközni. Biztos lehetsz benne, hogy nem ezektől a dolgoktól fogsz kipuszilni.
A "médiát" meg... nos felejthető.
dellfil
nah szall az UFO= azonosítatlan repülő trágy
a földön kívűli lények biztos hogy vannak.
a lokneszi szörny meg szentem simán létezett, csak már kihalhatott régen, vagy vmi.
Csupakabra is van.
Ezenkívül nagyon sok féle élőlény van, amit nem ismerünk,
pl találtak egy szigetet, ahol 60 féle új fajt fedeztek fel, meg pl a Cunami után egy csomó olyan új tengeri élőlényeket hozzott felszinre a víz amik több kilőmétere élnek a tenger mélyén, és eddig nemis ismertük, ezenkívül nagyon sok fura előlény van. Pl volt vmi olyasmi hogy a Kongó folyóban (asszem de nem emlékszema nevre) nagyon mély, és a folyó fenekén 2 irányú áramlés folyik, és a 2 áramlásban élő halak keveredtek, és lett vami hal Aminek fogsora van, vmi 1 , 2 méter nagy, és eztis most fedezték fel nemrég. Ezenkívül Area51 meg egy titkos haditeknikai , meg ilyen új fejlesztésű repülőket készítettek, és teszteltek ott, meg ily repülő felderítő ezközöket fejlesztettek ott.
Ja és van az a video amin egy Földönkívülit boncoltak, arról megnéztem egy 2 órás dokumentum filmet, és a végén kiderült hogy azt a videót megcsinálták, de a készítőlye ,
vette fel az eredeti filmet, amin télleg egy igazi földönkívüli szerepelt, de az a video megsemmisült ,és ezért készült el ez a film ,ez annak az másolata,vagyis ez már egy megrendezett, de nagyon sok bizonyték van rá hogy azon a helyen volt egyszer valaha egy földönkívüli lény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!