Gyors segitseg kene angol hf. -ben valaki segitene?
Figyelt kérdés
Mrs Basset will find her dog in the town.
Qwh1:Qwh2: Qwh3: Qwh4: Qy-n: Neg.
Ezeket pedig forditani kene:
Send spaceships
Too dangerous
Don't worry
I need a rest
Cure on medicine
None of these
We will find life on other planets
Try out questionnaire and make predictions about your future
I'm sure I will win the award this year
Elore is koszonom a segitseget!
2015. szept. 3. 17:47
1/4 anonim válasza:
fordítások: űrhajót küldeni
túl veszélyes
ne aggódj
pihenésre van szükségem
gyógyszerrel gyógyít
egyis sem
életet fogunk találni másik bolygókon
ez nem biztos->töltsd ki a kérdőívet és jósold meg a jövődet
biztos vagyok benne hogy ién megnyerem a díjat
az elején az micsoda?
2/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitseget! A mondatbol kulonbozo szavakra kell rakerdezni,aztan a mondatot kell kerdesse alakitani,es vegul tagadni. A mondatbol minden szora ra kell kerdezni.. Pl: mrs basset:ki csinalta azt a bizonyos dolgot(csak hozza kell irni a mondat folytatasat) remelem erthetoen fogalmaztam😉
2015. szept. 3. 18:13
3/4 anonim válasza:
Neked nem segítség kellett, hanem egy balek, aki megcsinálja helyetted a házi feladatodat, ami elég nagy pofátlanság, tekintve, hogy a feladatot sem tudtad értelmesen leírni.
4/4 A kérdező kommentje:
Na jo . azert ilyet nem kell irni,mert elarulom,hogy miutan a kerdest feltettem es az a bizonyos"Balek" segitett addig a hf nagy reszet sikerult megcsinalnom ... A feladatot valoban nem tudtam annyira elmagyarazni,de sikerult megcsinalnom😊
2015. szept. 3. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!