Van apának egy férfi ismerőse aki elég fura. Tudtok rá adni választ, hogy szerintetek miért lehet ilyen?
Eléggé visszahúzodó.Túl van a negyvenen is.És nincs se felesége, se gyereke, de még csak élettársa se.
Ha közös beszélgetések vannak, vagy közös ebéd (ilyenkor csoportosan szoktak együtt leülni kajálni..) akkor általában félrehúzódik egy kis sarokba és ott eszik külön.
Senkivel se beszél , egy szót sem szól.(csak apával szokott) Nem alkoholista, nem dohányzik, és nem szokott eljárni sehova se. Az alkatával,úgy értem nincs gond ,mert vékony (ezt úgy értem, hogyha a külsejével lenne gond akkor amiatt ilyen de nem ez a probléma). Nagyon csendes!
Lehet valami személyiségzavara? Vagy mitől lehet ilyen??
Nekem elég fura, nem bántani akarom csak megérteni.
Szerintem nem személyiségzavar, pusztán csak ilyen a jelleme, igazi magányos farkas ;)
Hallani lehet, hogya legtöbb problémát ami egy embernél jelentkezhet, rossz szokások, perverzió stb. mind magyarázható azzal, hogy rosszul lett nevelve, a szülei nem adtak neki elég szeretet stb stb. De az hogy csendes, és nem igazán szociális szerintem valamennyire természetes dolog, mivel apukáddal azt mondtad szokott beszélni.
Köszi az eddigi válaszokat!
Nem tudom ,hogy meleg -e..de mindenesetre fura,hogy ennyi évesen nincs felesége,se gyereke, de még csak barátnője se..Tehát lehet.Én gondoltam arra is,hogy pedofil hajlamú és azért nincsen..:D de inkább nem rágalmazok ezzel senkit!
Ahogy írtátok lehet tényleg csak visszahúzodó,félénk magányos farkas :):D Kicsikét sajnálom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!