Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelent az valamit, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent az valamit, ha egy srácnak meglepően kevés női ismerőse van egy közösségi oldalon, férfi pedig elég sok?

Figyelt kérdés
Pl. több mint 500 ismerőse van, de ebből csak kb. 100 nő. Ez jelentheti azt, hogy nem egy csajozós fajta és azért ismer ilyen kevés nőt?
2011. jan. 4. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát én nem vonnék le ilyen következtetéseket. Mondjuk nem is szokásom ilyen hülyeségeket nézegetni, eszembe sem jutna.-.-"
2011. jan. 4. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, vagy csak igy hozta az élet neki. Én egy faluba lakok innen ismerek egy csomó csajt, de a középiskolámba 1 lány se jár. Szóval azokat nem könnyű megismernem :)
2011. jan. 4. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:

nekem az ismerőseim 3/4e fiú. Én speciel nem vagyok egy csajozós fajta de ez csak véletlen egybeesés. 10-20 csajszi ide vagy oda nem oszt nem szoroz akkorát hogy ilyen messzemenő következtetéseket levonhasson az ember az ilyen profilok alapján.

Pl ha valaki mittudomén Pannonhalmi bencéseknél vagy Pesti piaristáknál tanul ahova kizárólag csak fiúk járnak akkor máris totális fölénybe kerülnek a fiú ismerősök mert a közösségi oldalakon az ismerősök orosztlánrészét osztálytársak,évfolyamársak,iskolatársak teszik ki.

2011. jan. 4. 21:59
 4/5 Gishart ***** válasza:
Vagy csak egyszerűen kitiltotta, s te csak azt látod, amit neked megenged:D Ahogy én is tettem, csak más adatokkal:D
2011. jan. 6. 13:06
 5/5 anonim válasza:
Szerintem ebbol nem lehet kovetkeztetni meg semmire.....azt kell megnezd h az eletbe milyen ismerosei vannak es kivel h viselkedik...persze ha van ra lehetoseged
2011. jan. 6. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!