Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megengedett-e az egy párkapcsolatban, hogy a férfi közösségi portálokon extra csinos és nagykeblű nőket bejelöl akiket nem is ismer?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 00:27
1/9 anonim válasza:
Normális ember miért tenne ilyet?
3/9 A kérdező kommentje:
a barátom 18éves
tudom a jelszavát, nincs titkunk egymás előtt.
és ma megnéztem kikre vár, na és volt ott egy-két feltünő hölgyemény, akiket töröltem.:s Lehet rosszul tettem de ez nem tetszett nekem, és nem is veszi észre majd.
2010. aug. 9. 00:31
4/9 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy nem ismeri őket?
5/9 A kérdező kommentje:
Mert mondjuk van "híresség" is!De biztos nem ismeri.
2010. aug. 9. 00:34
6/9 anonim válasza:
nehogy már egy híres emberre legyél féltékeny... -.-
vagy úgy gondolod, hogy híre ment?:D akkor lehetsz :P
7/9 anonim válasza:
a virtuális világ megmérgezi a párkapcsolatokat is
szerintem töröld a pasidat is meg magadat is az összes közösségi portálról (hozzáteszem én még egy barátnőmnek sem adtam meg semmiféle jelszavam)
8/9 anonim válasza:
Szerintem te olyan lehetsz mint a barátnőm, az én barátnőm már arra is féltékeny ha MMORPG-ben klán társsal aki tényleg csaj beszélgetek TeamSpeak-en :D tisztára ki szokott borítani, szóval szerintem ezt beszéljétek meg h ez neked nem tetszik vagy magyarázza meg vagy fogadd el, de igaz amit az előttem szóló írt, hogy az internet mérgez.
9/9 A kérdező kommentje:
a "hírességet" nem töröltem arra nem vagyok féltékeny.
Hozzáteszem a többire sem vagyok az, mert én is nézek ki úgy mint azok.Csak fordítva neki sem esne jól ha izmos pasikat jelölgetnék.
2010. aug. 9. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!