Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vár el egy érett 30-as férfi párkapcsolatban egy nőtől?
A nő legyen szexuálisan teljesen nyitott, azaz ne legyenek gátlásai, legyen megértő és hűséges, ha a nő önálló és szabadságra vágyik, akkor éljen egyedül magányosan.
Legyen türelmes és segítőkész, szeressen takarítani, tudjon főzni, és legyen munkahelye. Intelligens legyen és család-centrikus legyen(ne helyezze előtérbe a munkája iránti törekvéseit).
Cserébe nyitott vagyok szexuálisan, nincsenek gátlásaim, hűséges vagyok és megértő, nem vágyom szabadságra önállóságra. Ha nem hergelnek türelmes vagyok és segítőkész, nem tudok főzni és van munkahelyem. Fontos számomra a család.
31/F
31 f
És te mit tudsz cserébe nyújtani?
Mosást és mosgatást?
Most is szoktam mosogatni és a mosógépet sem ördöngősség bekapcsolni...Úgyhogy IGEN, bevállalom a mosást-mosogatást, ha erre van szükség!
;)
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!