Gagarin tényleg fent volt az űrben 1961-ben?
Figyelt kérdés
Annyi ellenérvet, de ellen ellenérvet is lehet róla olvasni, hogy nem tudom mit higgyek... ha nem volt fönt, csak meg lett játszva, akkor azt hogyan magyarázzák el, hogy több 1000 ember látta, amikor kilépett az űrhajóból? Ezt mondjátok meg nekem.....2015. aug. 31. 14:49
1/10 Trafó1 válasza:
Ezt nem fogod soha megtudni.
Az amerikaiak jártak a holdon?-vannak akik megkérdőjelezik ezt is.
Állítólag Gagarin előtt is volt orosz az űrben csak nem sikerült épségben lehozni.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, arról én is hallottam, de én úgy tudtam, hogy nem egy, hanem vagy 10 orosz is volt Gagarin előtt az űrben, csak Gagarin volt köztük az első, aki hazajött épségben...
2015. aug. 31. 15:12
3/10 anonim válasza:
Miért érdekes, hogy pont Gagarin volt e fent tényleg, min változtatna az, ha pl nem...
4/10 anonim válasza:
Ha kamu lett volna, az amcsik örömmel leplezték volna le.
5/10 anonim válasza:
"több 1000 ember látta, amikor kilépett az űrhajóból" Hol lépett ki?
6/10 A kérdező kommentje:
5-ös: gondolom a leszállópályán.....
2015. aug. 31. 15:53
7/10 anonim válasza:
"5-ös: gondolom a leszállópályán....." Hány éves vagy? Tudsz már olvasni, vagy csak a fantasztikus filmek világábol akarsz tájékozodni?
8/10 anonim válasza:
oroszok mindig az egyszerűbb de biztonságosabb technikát választották, soha, még ma sem használnak leszállópályát, van egy kapszula amiben fellőnek, ami később egy néhány száz négyzetkilométer sugarú körben random valahol ejtőernyővel földet ér.
9/10 anonim válasza:
A NASA-nál sejtették, hogy svindli van a dologban, de hallgattak róla, hogy több pénzt csikarjanak ki.
Az úti beszámoló leggyanúsabb része, hogy Gagarin látta Dél-Amerikát, holott az a Föld éjszakai oldalán volt.
10/10 anonim válasza:
Most mi fogunk találgatni államtitkokról?
Gagarin tényleg volt az űrben 1961-ben. Ma ez az állítás. Amikor majd érdemben cáfolják, akkor meg más lesz az állítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!