Mi történik ha egy hétig, egy befőttesüvegben rohasztunk egy darab véres májat, lehugyozva, meg tejjel felöntve? Hétfőn csináltuk meg suliban, jövő hétfőn akarjuk kinyitni. Lehet tőle valami nagyon durva bajt kapni?
Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 18:22
11/24 anonim válasza:
Ilyen hogy jutott egyáltalán eszetekbe?
Amikor én voltam 17-18 éves azon gondolkodtam, hogy hova dugjam a faszom, nem azon hogy májat rohasszak. 33/F
12/24 anonim válasza:
Tanuljatok inkább, így nem értek el semmit az életben.
14/24 anonim válasza:
Azért mikor kinyitjátok legyen nyitva ablak, meg készítsetek oda néhány vödröt az okádáshoz!
15/24 anonim válasza:
Már előre látom a jövő hétfőt. Kinyitjátok a befőttesüveget, mindent elborít a belőle kiáramló füst, és az üvegből egy világító, zöld szemű, szőrös lény mászik elő... Az esti Tényekben az első hír így fog szólni: rejtélyes eset történt egy iskolában, több tucatnyi diák kórházba került, az egyik teremben eddig ismeretlen anyagot találtak. A rendőrség hírzárlatot rendelt el.
És kezdődhet az X-Akták újabb epizódja. Taradadam, bimmm, taradadam, bimm....
17/24 anonim válasza:
Az egy hét szerintem túl rövid idő.
18/24 anonim válasza:
Egy hét alatt csak büdös lesz =]
Ha TÉNYLEG büdöset akartok, hagyjátok úgy a nyáriszünetre =] Majd élménybeszámolót várok
19/24 anonim válasza:
ÁÁÁ, ez seemi! Mi ennél durvábbat csináltunk! mi disznóbelet hugyoztunk tele, tettünk mellé egy kis háztartási ganét és jó napos helyre résnyire nyitott edénybe kitettük. 1 hónap múlva már híre ment hogy bűz van, azt hitték, hogy egy hulla. egy osztálytársam még ennél is messzebb ment. talált egy kb. egy hetes döglött macskát és belesz.rt! a suli mögött jól elrejtette és a tanárok nem tudták hogy mitől nem kapnak levegőt :D a ti esetekben nyitott ablakot/szabad levegőt és valami házi gázálarcot ajánlok. esetleg kirakhatjátok a folyosóra, be a padba vagy a tanári elé ha már a suliban vagytok. szerintem aki ilyet csinál az vagy nagyon jófej/nagyon unatkozik/részeg/nem normális de hát ez nem baj! :D
20/24 anonim válasza:
Várjuk az élménybeszámolót.)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!