DEKa kulturális kedvezménykártya?
Figyelt kérdés
A Debreceni Egyetem beiratkozása előtt kell igényelni ezt a DEKa kártyát, és 10 000 Ft-ért pluszba kérhető a kedvezménykártya. Tudja valaki hogy ez mit takar? Milyen rendezvényekre kapunk kedvezményt? Van valakinek itt ilyenje? Előre is köszi a segítséget!2015. júl. 29. 12:03
1/3 anonim válasza:
Én is pont ma fogom igényelni a kártyát, és elég sokat gondolkodtam rajta, de az egyik sráctól azt hallottam h nem éri meg megvenni merthogy nem lehet rendesen kihasználni. Nem tudom, hogy mennyire igaz ez, mindenesetre én szerintem meg fogom rendelni, mert jó tudni, hogy van :D Meg azt sem tudom, hogy meg lehet-e még ezt később igényelni.
2/3 A kérdező kommentje:
Én végül megrendeltem :) Találtam egy tavalyi leírást, egész jól nézett ki. Benne van a könyvtári beiratkozás, a gólyabál is stb. Anyukám is azt mondta, hogy jobb, ha nem maradok ki semmiből :P
2015. júl. 30. 17:39
3/3 anonim válasza:
megrendeltem én is :D biztos ami biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!